MENI
Korpa

Citrus Island sapun za bradu – 115 g

Citrus Island sapun za bradu – 115 g
Citrus Island sapun za bradu – 115 g

Opis proizvoda

The Golden Spartan Citrus Island sapun za braduje jako ekonomičan i 100% prirodan bez parabena, sulfata i veštačkih boja. Pravi se isključivo od visoko kvalitetnih prirodnih ulja. 

The Golden Spartan Citrus Island sapun za bradu nežno čisti osetljive vlasi i kožu, čineći vašu bradu čistom i mekom. Sapun za bradu ima izuzetno blag prirodni citrusni miris koji neće uticati na miris ulja/balzama za bradu.

The Golden Spartan proizvodi su klinički ispitani u akreditovanoj laboratoriji i poseduju izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti.

Upotreba:

Pokvasite vašu bradu. Zatim napravite penu između dlanova i utrljajte je u bradu, ili direktno utrljajte sapun o bradu. Dobro utrljajte penu u bradu kako bi došla i do vaše kože na koju ima blagotvorno dejstvo. Potom, dobro isperite bradu i osušite je peškirom. Preporuka je da odmah nakon ovih koraka nanesete neko od The Golden Spartan ulja kako biste pružili potpuni ugođaj vašoj bradi.

Sadržaj:

Saponifikovane masnoće kokosa, masline, ricinusa, jojobe, šea putera i kakao putera. Pčelinji vosak, demineralizovana voda, eterična ulja citrusa.

890,00 RSD