MENI
Korpa

CH-Alpha - 30 ampula

CH-Alpha - 30 ampula
CH-Alpha - 30 ampula

Opis proizvoda

CH-Alpha je Gelitin preparat sa aktivnim sastojkom FORTIGEL®, koji se sastoji od tačno određene koncentracije aminokiselina i stimuliše ćelije hrskavice (hondrocite) da proizvode novi kolagen i proteoglikane.

Ampula CH-Alpha preparata sadrži 10g sastojka FORTIGEL®, čime se CH-Alpha izdvaja kao proizvod sa najvećom koncentracijom ovog sastojka na tržištu po dnevnoj dozi.

Upotreba CH-Alpha preparata ima pozitivan efekat na obnavljanje hrskavice, a dokazano povoljno utiče i na regulisanje kolagenskog sastava u tetivama i ligamentima, kao i na regulisanje sastava same kosti. Zglobna hrskavica nema krvne sudove i nerve, pa se osteoartritis, koji ima degenerativnu komponentu, razvija polako i skriveno. Kako bi se to sprečilo, CH-Alpha funkcioniše kao jedinstveni farmaceutski stimulator hondrocita, čime se obnavlja hrskavica.

CH-Alpha preparat namenjen je:

  • starijim osobama,
  • pacijentima direktno obolelima ili sa porodičnim sklonostima ka zglobnim oboljenjima, posebno ka sekundarnom osteoartritisu, koksartritisu i gonartritisu,
  • adipoznim bolesnicima i onima sa prekomernom težinom,
  • sportistima, 
  • osobama koje su izložene teškom fizičkom naporu,
  • osobama koje su na dijeti,
  • kao preventiva osobama kod kojih se uočava nedostatak aminokiselina (glicin i prolin), pacijentima posle povrede kosti.

Sirovinski sastav: Voda, hidrolizat kolagena Fortigel®, fruktoza, limunska kiselina, ekstrakt ječmenog slada, L-askrobinska kiselina, konzervans kalijum-sorbat, zaslađivači acesulfam-kalijum, natrijkum-ciklamat, sukraloza, aroma, stabilizator mono i diglicerid masnih kiselina.

Bez glutena. Ne sadrži genetički modifikovane oganizme (GMO)

Sastojci u 1 dozi (25ml):

Fortigel®-hidrolizovani kolagen 10g

Vitamin C 60 mg

5.865,00 RSD