MENI
Korpa

Ce Bio Organska umirujuća pasta za zube - 75 ml

Ce Bio Organska umirujuća pasta za zube - 75 ml
Ce Bio Organska umirujuća pasta za zube - 75 ml

Opis proizvoda

Ce Bio Organska umirujuća pasta za zube od bele gline i mandarine formulisana je tako da umiri vaše desni, jača zubnu gleđ i pomaže u borbi protiv kamenca i zubnog plaka. Formulisana je sa maksimalnim nivoom organski uzgojenih sastojaka, bez ikakvih parabena, boja ili sintetičkih mirisa.

Ova organski sertifikovana pasta za zube ne sadrži fluor i bogata je aktivnim sastojcima za prečišćavanje i remineralizaciju.

Kombinacija glina poznatih po svojim abrazivnim, pročišćavajućim i antiseptičkim svojstvima pomaže da se zubi reše nagomilanih toksina i bakterija.

Eterično ulje mandarine poznato je po svojim pročišćavajućim i osvežavajućim svojstvima.

Organski neven poznat je po svojim umirujućim, ublažujućim i lekovitim svojstvima.

Sadrži 98% sastojaka prirodnog porekla, a 10% svih sastojaka je iz organske poljoprivrede.

Upotreba:

Za dobru oralnu higijenu, posle svakog obroka nanesite pastu za zube na blago navlaženu četkicu za zube i četkajte zube i desni 2 do 3 minuta. Isperite usta. Uklonite zaštitnu plastiku nakon što odvrnete poklopac.

Ovaj proizvod se može koristiti do 6 meseci nakon prve primene.

Sastav:

„Kaolin, glicerin, voda, ekstrakt cveta nevena*, montmorilonit, lauril glukozid, ulje od kore biljke Citrus Nobilis (mandarine)*, ksantan guma, kalijum sorbat, limunska kiselina, benzil alkohol, dehidrosirćetna kiselina, mlečna kiselina. Gline (remineralizirajuće), biljni glicerin, voda, ekstrakt nevena* (umirujući), agens biljnog porekla, eterično ulje mandarine*, ksantan guma (teksturiranje), konzervansi odobreni za organsko-ekološku kozmetiku, limunska kiselina (regulator pH prirodnog porekla ).

Sastojci iz organske poljoprivrede

Ovaj proizvod je Cosmos Organic sertifikovan od strane Ecocert u skladu sa Cosmos standardom dostupnim na: https://cosmos-standard.org

990,00 RSD