MENI
Korpa

Camu Camu - 60 kapsula

Camu Camu - 60 kapsula
Camu Camu - 60 kapsula

Opis proizvoda

Zahvaljujući svom sastavu Camu Camu je fantastičan suplement koji donosi dokazane koristi kod sledećih stanja organizma:

  • Povećava imunski sistem
  • Pomaže kod umora i iscrpljenosti
  • Održava normalan energetski metabolizam
  • Utiče povoljno na nervni sistem
  • Štiti ćelije od oksidativnog stresa
  • Doprinosi stvaranju kolagena

Blagotvorna svojstva potiču od visokog sadržaja prirodnog vitamina C i ostalih elemenata:

  1. Visok nivo vitamina C Jača imunski sistem i pomaže stvaranje kolagena – proteina koji podržava lepotu vaše kože, kose i noktiju, zdravih kostiju i mišića. Vitamin C je snažan antioksidans koji štiti vaše ćelije od nestabilnih molekula i slobodnih radikala (slobodni radikali nastaju kao posledica stresa, loših navika u ishrani i izloženosti zagađenju). Kada slobodni radikali u vašem telu nadmaše broj antioksidanata, dolazi do stanja koje se naziva oksidativni stres, koji dovodi do hroničnih stanja kao što su dijabetes, koronarne bolesti i karcinom.
  2. Borac protiv upala Hronična upalna stanja negativno utiču na zdravlje ćelija što se povezuje sa stanjima kao što su karcinom, srčana oboljenja i autoimune bolesti, nezarazne bolesti povezane sa pušenjem.
  3. Borac protiv virusa Zajedno sa proizvodom Una de Gato™, nezamenjivi je saveznik kod virusnih infekcija i prva linija odbrane.
  4. Nervni sistem Kao prirodni vitamin C, Camu camu ima znatno jače dejstvo u odnosu na sintetički vitamin C. Deluje i na lučenje serotonina, tako da podiže raspoloženje i voljni momenat.

Camu Camu raste u obliku bobica veličine trešnje koje imaju kiselkasto-opor ukus. Raste u kišnim šumama Amazonije gde je i počela njegova primena u medicinske svrhe.

Upotreba:

Camu Camu Srca Prirode dolazi u obliku kapsula što ga čini izuzetno lakim za uzimanje u bilo kom trenutku. Camu camu se može konzumirati na prazan stomak ili posle obroka, 2 do 4 kapsule dnevno.

Sastav:

Kapsule su napravljene od čistog praha biljke Camu Camu, bez dodataka drugih supstanci.

1.080,00 RSD