MENI
Korpa

THORNE

Brend: THORNE
5-MTHF (L-5 metiltetrahidrofolat) je aktivni, bioraspoloživi oblik folne kiseline – folat. Folna kiselina mora da se kroz niz metaboličkih procesa razloži do aktivnog oblika 5-metiltetrahidrofolata (5-MTHF) koji je ljudskom telu neophodan. 5-MTHF je već razloženi aktivni oblik koji telu obezbeđuje ..
3.200,00 RSD
Brend: THORNE
Biotin-8 obezbeđuje visoku koncentraciju biotina, vitamina B grupe, koji poboljšava kvalitet kose i noktiju i podržava zdravlje kože.Biotin je jedan od vitamina B grupe, vitamin B7, poznat i pod nazivom vitamin H. Biotin daje kosi jačinu, gustinu i neophodan sjaj koji odlikuje zdravu i negovanu kosu..
2.500,00 RSD
Brend: THORNE
Nutri Mag je namenjen svim osobama koje imaju sklonost  ka stvaranju kalcijum oksalatnih i kalcijum fosfatnih čestica u bubrezima i mokraćnim kanalima.Kombinacija magnezijuma sa citratom u preparatu Nutri Mag takođe je preporučljiva u slučajevima nakon odstranjivanja ili izbacivanja kamena jer ..
3.100,00 RSD
Brend: THORNE
Thyrocsin™ je preparat sa jedinstvenom formulom za normalno funkcionisanje štitaste žlezde. Thyrocsin™ predstavlja mešavinu pažljivo odabranih vitamina, minerala i hranljivih materija, obogaćenu ekstraktom biljke ašvagande. Sadejstvo ovih elemenata sprečava poremećaj funkcije štitaste žlezde (subkli..
4.490,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)