MENI
Korpa

Solgar

Brend: Solgar
Sinergijska kombinacija tradicionalnih biljnih ekstrakata i neprerađenih nutrijenata, kao efikasna pomoć u smanjenju menopauzalnih nelagoda i potpora ženskom zdravlju. Livadna detelina Trifolium pratense doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda. Upotreba: 1 kapsula dnevno, uz obrok. Sastav: U..
5.670,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar helirani magnezijum je dijetetski supplement koji pomaže zdravlju mišićnog i nervnog sistema, a takođe doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Visoko apsorbujući oblik magnezijuma. Upotreba: 1-3 tablete dnevno,uz obrok, ili po savetu lekara. Sastav: U dnevnoj dozi (3 tablete): Magne..
2.790,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Advanced Antioxidant Formula sačinjena je od aktivnih sastojaka kao što su vitamini C, E, B2 te cink, selen, mangan i bakar, a pridonose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Današnji način i stil života, brzi ritam i nemogućnost da svaki dan jedemo sveže skuvane obroke u miru i bez..
5.125,00 RSD
Brend: Solgar
Astaksantin je karotenoidni pigment iz skupine ksantofila. Prirodno se nalazi u mnogobrojim morskim životinjama (ribe, alge) gde doprinosi njihovoj obojanosti. Astaksantin je snažan antioksidant zbog svoje jedinstvene molekularne strukture te stoga pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u održava..
3.890,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Beta-karoten poreklom je iz morske alge Dunaliella salina, jednog od najbogatijih izvora beta-karotena, a sadrži i ostale karotenoide: alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein. Solgar Beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva us..
2.535,00 RSD
Brend: Solgar
Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju kao i u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, učestvuju i u sintezi nukleinskih kiselina kao i aktivaciji folne kiseline. Biotin po..
2.020,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Curcumin sadrži standardizovani, prečišćeni i koncentrovani 95%-tni ekstrakt kumina izolovanog iz nativnog korena kurkume (Curcuma longa). Biomimetične micele (nalik prirodnima) omogućavaju 185 puta veću bioraspoloživost od nativnog kurkumina. Stabilnost u velikom rasponu pH od 1,1 do 8,0 (t..
4.370,00 RSD
Brend: Solgar
Sinergijska formulacija vitamina C (Ester C kao kalcijum askorbat) i biljnih osnova citrus bioflavonoida, praha ploda šipka (Rosa canina) i ekstrakta ploda acerole. S obzirom na poseban i patentiran oblik proizvodnje, pH je neutralan, zbog čega se izuzetno dobro podnosi i kod osetljivih osoba. Kara..
2.350,00 RSD
Brend: Solgar
Folna kiselina je vitamin rastvorljiv u vodi. Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Oštećenja uzrokovana deficitom folne kiseline pojavljuju se već tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, stoga je prekoncepcijska ..
1.060,00 RSD
Brend: Solgar
Folat doprinosi normalnom stvaranju krvi, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnoj funkciji imunog sistema. Upotreba: 1 tableta dnevno, uz obrok ili po preporuci  lekara. Sastav: U dnevnoj dozi (1 tableta): Folat (kao kalcijum-L metilfolat-Metafolin TM) 400 μg (200%NRV*) Proizvod je po..
2.160,00 RSD
Brend: Solgar
Kombinacija nekih od najbolje istraženih, prirodnih i metabolički visoko iskoristivih oblika nutrijenata, specijalno namenjenih za kožu, nokte i kosu. Solgar Formula za kožu, nokte i kosu sadrži: MSM je bogat izvor sumpora koji pomaže u stimulaciji rasta i sjaja kose i noktiju, u zarastanju rana t..
2.620,00 RSD
Brend: Solgar
Gentle iron je visoko absorbujući oblik gvožđa (bisglicinat) koje se dobro podnosi. „Nežno gvožđe" ne uzrokuje iritaciju želuca, niti konstipaciju. Gvožđe je osnovna komponenta za izgradnju hemoglobina i mioglobina, čime učestvuje u snabdevanju tkivnih ćelija kiseonikom. Takođe, gvožđe je esen..
2.535,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Hy Bio, dijetetski suplement koji sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida 1:1, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost.   Vitamin C  se ne sintetiše u organizmu, a  neophodan  je za mnog..
2.180,00 RSD
Brend: Solgar
Kalcijum u obliku kalcijum citrat-a postiže najbolju iskoristivost u organizmu, a uz dodatak vitamina D zadovoljava dnevne potrebe kod osoba s poremećajima mineralizacije kostiju. Kalcijum je mineral neophodan za niz vitalnih procesa u organizmu. Najvećim se delom (99%)  nalazi u koštanom sis..
2.230,00 RSD
Brend: Solgar
Proizvod koji  sadrži tri ključna nutrijenta za zdravlje kostiju, zuba, mišića, imunološkog i nervnog sistema. Takođe, doprinose dobijanju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.  Kalcijum je neophodan za snažne i zdrave kosti i zube, doprinosi normalnoj funkciji mišića. Magne..
2.520,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 32 (3 strana)