MENI
Korpa

Revalid

Revalid je formulisan u Švajcarskoj i predstavlja proizvode za negu i protiv opadanja kose, kako bi ona bila zdrava, lepa i jaka.

Revalid veruje u holistički pristup kojim se kosa neguje od korena do vrha. Svesni su direktne veze između zdravlja, izgleda kose i samozadovoljstva i zato neumorno rade na razvoju proizvoda koji rešavaju probleme sa kosom u korenu, obnavljaju kosu i vraćaju joj lepotu, a vama samopouzdanje.

Posao u Revalid-u je zasnovan na naučnim istraživanjima, inovacijama, visokom nivou stručnosti i naravno, na tradiciji.

Misija Revalid-a je da razvije efikasne, visokokvalitetne proizvode zasnovane na farmaceutskoj stručnosti u oblasti nege i opadanja kose. 

Revalid ima za cilj da pruži podršku ljudima koji imaju probleme sa kosom ili kožom glave.

Brend: Revalid
Ukoliko je lekar dijagnostikovao opadanje kose, suplementacija u formi kapsula može biti podrška prirodnom procesu smanjenja simptoma i ojačanja kose iznutra. Unapređena formula Revalid kompleksa za kosu sadrži vitamine B1, B6, D3, minerale poput cinka, bakra i gvožđa, biljne ekstrakte, kao i biotin..
2.265,00 RSD
Brend: Revalid
Revalid serum za ponovni rast kose sadrži inovativni, patentirani sastojak Redensyl. Redensyl pospešuje rast kose, smanjuje opadanje kose i povećava gustinu kose za 8%, odnosno stvaranje do 28’000 novih dlaka nakon 3 meseca svakodnevne primene*. Ekstrakt cveta Artemisije iz švajcarskih Alpa obezbeđu..
3.460,00 RSD
Brend: Revalid
Revalid stimulišući šampon sadrži Redensyl, inovativni sastojak, za koji je dokazano da oživljava ćelije u folikulima odgovorne za rast kose.Sastoji se iz dva patentirana molekula- DHQG, izolovan iz drveta ariša i EGCG2 pronađenim u listu zelenog čaja, u kombinaciji sa cinkom i amino kiselinom glici..
1.690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)