MENI
Korpa

Reer

Reer je nemački brend sa tradicijom dugom 90 godina u pružanju inovativnih rešenja za povećanje bezbednosti dece, ali i roditelja.

Savremene porodice sa decom više se ne mogu zamisliti bez izuma kao što su - grejač hrane za bebe, monitor za bebe ili bebi alarm.

Reer nudi praktična rešenja koja olakšavaju svakodnevni život i obezbeđuju sigurnost za vaše najmlađe.

Brend: Reer
Reer analogni bebi alarm Neo 200 omogućava Vam da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi, zahvaljujući dometu do 200 m (na otvorenom). U pakovanju dolaze roditeljska i bebi jedinica. Na roditeljskoj jedinici je moguće podesiti jačinu tona. Ona takođe poseduje i optički LED signal koji se p..
5.880,00 RSD
Brend: Reer
Reer digitalni bebi alarm Rigi omogućava Vam da uvek budete u toku sa dešavanjima u bebinoj sobi, zahvaljujući dometu do 300 m (na otvorenom). Reer digitalni bebi alarm ima nizak nivo zračenja i uštedu energije zahvaljujući EKO režimu. Automatski se uključuje kada detektuje zvuk iz bebine sobe. Pode..
7.113,00 RSD
Brend: Reer
Reer električni sterilizator Vapomax steriliše brzo i efikasno uz pomoć pare, za svega 10 minuta. U sterilizator može da stane do 6 flašica svih vrsta, sa uskim i širokim grlom. Na poklopcu sterilizatora nalazi se indikator toplote. Grejač sterilizatora napravljen je od nerđajućeg čelika, a na dnu u..
5.472,00 RSD
Brend: Reer
Reer grejač za flašice Simply hot omogućava brzo, lako, jednostavno i ravnomerno zagrevanje tečnosti u svim vrstama flašica. Sadrži optički uređaj i termostat koji je podesiv. Simply hot grejač ima mogućnost funckije produženog očuvanja toplote. Univerzalan je, tako da u njega staje većina flašica s..
2.462,00 RSD
Brend: Reer
Reer IP Baby kamera: Digitalni prenos - IP tehnologija Neograničen domet i direktan prenos na vaš mobilni uređaj Jednostavna i brza instalacija putem aplikacije (aplikacija je dostupna besplatno u AppStore ili GooglePlay) Kompatibilni sa pametnim telefonima i tabletima Inteligentna, podesiva os..
11.200,00 RSD
Brend: Reer
Reer mikrotalasni sterilizator brzo i efikasno steriliše flašice i dodatke. Uništava bakterije upotrebom pare, bez hemikalija. Pogodan je za sve vrste flašica sa uskim i širokim grlom. Mikrotalasni sterilizator možete očistiti običnim deterdžentom za pranje sudova. Može se prati u mašini za pranje s..
2.120,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)