MENI
Korpa

Philips AVENT

Philips AVENT je kompanija sa sedištem u Engleskoj koja proizvodi opremu za bebe kao što su: flašice za bebe, cucle za bebe, pumpice za izmlazanje i druga prateća oprema za dojenje, hranjenje i negu beba.

AVENT brend je osnovan 1984. godine kako bi pokrenuo novu vrstu bebi flašica koja je bila kratka sa širokim vratom. 

AVENT je bila prva kompanija koja je proizvodila opremu za hranjenje beba. Od 2006. godine je u sastavu kompanije Philips i postaje Philips AVENT.

Philips AVENT je lider u proizvodnji flašica i elektronskih pumpi za dojenje, kao i prateće opreme za dojenje i hranjenje odojčadi, kao što su: cucle različitog protoka, sterilizatori na paru, termo-torbe, četke za flašice, sistemi za čuvanje majčinog mleka, mini-blenderi, štitnici za dojke i bradavice, kreme za bradavice, tuferi...

Avent video nadzor za vaše dete danju i noću Privatna, sigurna veza putem tehnologije FHSS Savršen kvalitet slike i zvuka Karakteristike proizvoda: Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300 m Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50 m Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kog mesta 3,5 inča L..
36.700,00 RSD
Philips AVENT Električna pumpica za izmlazanje Natural nudi izmlazanje uz savršeno uravnoteženu silu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku br..
23.616,00 RSD
Kristalno čist zvuk Philips AVENT monitora za bebe SCD711 roditeljima pruža potpunu sigurnost. Uz senzor temperature, umirujuće noćno svetlo i ugodne uspavanke možete kreirati okruženje u kojem ćete se vi i vaša beba odmarati. Karakteristike Bebi Alarm-a Dect Monitor Blue 3957: 100% privatno, bez..
18.690,00 RSD
Avent video nadzor za vaše dete danju i noću Privatna, sigurna veza putem tehnologije FHSS Savršen kvalitet slike i zvuka Karakteristike uređaja: Prenosna jedinica spoljašnji domet: 300 m Prenosna jedinica unutrašnji domet: 50 m Celodnevno i noćno praćenje deteta s bilo kojeg mesta 2,7 inča L..
30.298,00 RSD
Philips Avent blender 2u1, kombinovani aparat za kuvanje i miksovanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način. Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu. Neće biti nereda kao ni nepotrebnog bacanja hrane. Poseduje kompaktan dizajn za lagano ..
23.616,00 RSD
Philips AVENT Blender 4u1, kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način.Skuvaćete na pari a zatim jednostavno okrenuti posudu kako biste izmiksali sadržinu, u slučaju da vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete v..
27.395,00 RSD
Philips AVENT Električna pumpica za izmlazanje Natural nudi izmlazanje uz savršeno uravnoteženu silu usisa i stimulacije bradavica, a sve to inspirisano prirodnim načinom na koji bebe sisaju. Philips Avent električna pumpica održava optimalan protok mleka i nežno se prilagođava veličini i obliku br..
20.660,00 RSD
Philips Avent Extra Fast grejač za flašice brzo i ravnomerno zagreva mleko za samo 3 minuta. Lak za korišćenje i ima praktično podešavanje za odmrzavanje, a može da se koristi i za zagrevanje hrane za bebu. Ravnomerno zagrevanje bez vrućih tačaka. Blago odmrzavanje. Brzo zagrevanje (zagreva flaš..
5.634,00 RSD
Avent Anti-Colic plastična flašica od 125 ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi. Idealna za male količine mleka, sokova i vode. Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha. Smanjenjem vazduha koji beba proguta..
1.030,00 RSD
Avent Anti-Colic plastična flašica od 260 ml sa silikonskom cuclom za novorođenče olakšava hranjenje i mami i bebi. Idealna za male količine mleka, sokova i vode. Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da detetu pomogne u gutanju manje količine vazduha. Smanjenjem vazduha koji beba proguta..
1.150,00 RSD
Avent Anti-Colic plastična flašica od 330 ml sa silikonskom cuclom sa prorezom i promenljivim protokom za bebe uzrasta 3m+ (za gušće tečnosti). Mleko teče brzinom koju odabere beba, čime se smanjuje prejedanje i vraćanje (bljuckanje) hrane. Dodatni ventil na flašici je dizajniran tako da detetu po..
1.213,00 RSD
Philips AVENT plastična flašica od 125 ml sa silikonskom cuclom za novorođenčad olakšava hranjenje i mami i bebi. Dvostruki ventil smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti, propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu. Za uzr..
1.131,00 RSD
Plastična flašica sa cuclom sa sporim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu. Flašica 260 ml PP (materijal: polipropilen bez BPA). Cucla sa 1 otvorom i sporim protokom za bebe uzrasta ..
1.311,00 RSD
Plastična flašica sa cuclom sa bržim protokom olakšaće hranjenje i mami i bebi. Dvostruki ventil za sprečavanje stomačnih grčeva. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu. Flašica 330 ml PP (materijal: polipropilen bez BPA). Cucla sa 4 otvora i većim protokom za bebe uzrasta 6 M..
1.397,00 RSD
Philips AVENT plastična flašica od 60 ml sa silikonskom cuclom za novorođenčad olakšava hranjenje i mami i bebi. Dvostruki ventil smanjuje pojavu stomačnih grčeva i nelagodnosti, propuštajući vazduh u bočicu, a ne u bebin stomak. Idealna je za kombinovanje dojenja i hranjenja na bočicu. Za uzra..
1.080,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 20 (2 strana)