MENI
Korpa

Natural Wealth

Natural Wealth® ABC PlusTM Direkt je multivitaminsko multimineralni dodatak ishrani u obliku granula za otapanje u ustima prijatnog ukusa pomorandže i manga. Savetuje se za za smanjenje umora i zdrav imunitet, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede dnevn..
933,00 RSD
Natural Wealth® ABC PlusTM Ultra je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom. Vitamini C, D, B12, B6, folna kiselina, gvožđe, magnezijum, cink, selen i bakar doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamini C, B12, B6, B2, niacin, folna kisel..
3.744,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
2.682,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
1.333,00 RSD
Natural Wealth® B kompleks granule sadrže vitamine B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna, jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Vitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folna kiselina doprinosi normalnoj funkciji..
786,00 RSD
Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Upotreba: Jedna (1) tableta dnevno, najbolje uz obrok. Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: ..
1.834,00 RSD
Natural Wealth Beta glukan sa vitaminom C i cinkom je dijetetski proizvod, napitak prijatnog ukusa crne ribizle koji smanjenje umor i iscrpljenost, povećava otpornost organizma. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Upotreba: Po potrebi sadržaj j..
1.270,00 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Upotreba: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Sastav: Jedna (1) gel kapsula sadrži ..
1.835,00 RSD
Cink je esencijalni mineral prisutan u svim organima i tkivima, kao i telesnim tečnostima. Ljudsko telo sadrži 2 do 3 g cinka, najviše u skeletnim mišićima i kostima, a u manjoj meri i u bubrezima, jetri, mrežnjači oka, koži, prostati. Zahvaljujući činjenici da čini važan deo preko 300 enzima (deo j..
1.095,00 RSD
Kalcijum i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića. Potrebni su za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Upotreba: Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Sastav: ..
1.425,00 RSD
Kalcijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi. Upotreba: Uzimati tri (3) do pet (5) tableta dnevno, najbolje uz obrok.Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: Kalcijum (iz kalcijum-citrata) 200 mg..
1.965,00 RSD
Natural Wealth® B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth® B kompleks vitamini predstavljaju ..
1.420,00 RSD
Magnezijum doprinosi održavanju normalnih kostiju, normalnoj funkciji mišića i normalnom funkcionisanju nervnog sistema. Doprinosi i smanjenju umora i iscrpljenosti. Upotreba: Koristiti jednu tabletu dnevno posle jela. Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: Magnezijum (u obliku magnezijum-oksida) 25..
1.617,00 RSD
Magnezijum Direkt 375 mg+B+C je dijetetski proizvod u obliku granula za otapanje u ustima osvežavajućeg ukusa, sa prirodnim aromama pomorandže i limuna. Koristi se protiv umora i iscrpljenosti, za zdravlje mišića i nervnog sistema a i kao svakodnevna dopuna magnezijuma, vitamina C i svih B vitamina...
710,00 RSD
Natural Wealth® Natural Omega 3 sadrži esencijalne masne kiseline (EPA i DHA). Prirodno riblje ulje 1000 mg. EPA i DHA doprinose normalnoj funkciji srca. Koristan efekat se postiže dnevnim unosom od 250 mg EPA i DHA. Upotreba: Uzimati jednu (1) kapsulu dnevno, najbolje uz obrok. Sastav: Jedna..
2.322,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 28 (2 strana)