MENI
Korpa

Natural Way

Brend: Natural Way
Krema od pšenične trave spelte - Bioaktivne supstance i enzimi iz pšenične trave čine ovu kremu izuzetnom kako za negu kože lica, tako i za sve anomalije, oštećenja i oboljenja kože. Idealan PH i sastojci koji implantiraju potrebnu količinu vlage duboko u tkivo leče kožu iznutra. Zdravstveno..
1.000,00 RSD
Brend: Natural Way
Krema od spelte protiv bora sa velikim procentom eksrakta pšenične trave spelte. Krema od spelte protiv bora sadrži Koenzim Q10, hijaluron, smilje i ulje jojobe. Svi ovi sastojci zajedno utiču na smanjivanje vidljivosti bora i njihovo uklanjanje. Koenzim q10, poznat i kao vitamin Q..
1.800,00 RSD
Brend: Natural Way
Šampon od pšenične trave spelte - biljni šampon za negu kose sa 100% prirodnim ekstraktom pšenične trave spetle. Šampon od pšenične trave spelte je bez parabena. Zdravstveno ispitano. Zašto šampon od pšenične trave? Namenjen je svim tipovima kose. Veliki procenat ekstrakta spelte ..
700,00 RSD
Brend: Natural Way
Sok od pšenične trave u kapsulama je napravljen liofilizacijom zamrznutog soka spelte.  Sok-u od pšenične trave su očuvane sve vrednosti soka. Širom sveta sok od pšenične trave spelte koristi se za poboljšanje opšteg stanja organizma, jačanje imuniteta, čišćenje, poboljšanja krvne slike, a i ..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)