MENI
Korpa

Natura Panonica

Natura Panonica nudi veliki asortiman prirodne kozmetike vrhunskog kvaliteta i dizajna za sve tipove kože i kose.

Natura Panonica proizvodi kvalitetne kozmetičke preparate i sapune, pažljivo osmišljene i pripremljene po sopstvenim recepturama, koji će na Vašu kožu blagotvorno delovati i činiti je lepšom.

Natura Panonica nudi odličan odnos cene i kvaliteta, vodi računa o poreklu i kvalitetu sirovina, posebno kada je reč o eteričnim, baznim uljima i hidrolatima.

Natura Panonica poštuje preporuke i standarde u doziranju aktivnih supstanci i eteričnih ulja, prati fiziologiju kože, pa tako svi preparati imaju PH vrednost u rasponu od 4,5 do 5,5.

Proizvodi iz Natura Panonica kolekcija mogu imati aromaterapijski efekat, što ih čini dragocenim. Pri formulaciji sastava proizvoda naročita pažnja posvećuje se „nosaču“, koji mora da ima sposobnost prodiranja duboko u kožu i da omogućava aktivnim supstancama da prodru u niže slojeve kože.

Natura Panonica kolekcije RENA, RENA VERSE, VERUM, Pantenol kreme i proizvodi iz oblasti parafrmacije, učiniće Vašu kosu i kožu zdravim, lepim i negovanim.

Gavez gel je 100 % prirodan preparat koji sadrži ekstrakt korena gaveza koji u osnovni poboljšava epitelizaciju, drenažu i regeneraciju tkiva. Gel možete koristiti nekoliko puta na dan. Ne daje subjektivni osecaj hladjenja. Delotvoran je u lečenju istegnuća i iščašenja, reumatskih deformiteta ručnih..
800,00 RSD
Pantenol gel krema je prirodni, veoma nežan preparat namenjen za negu kože lica i tela. Sadrži ulje nara, prirodni shea butter, bisabolol, koji deluju regeneratitivno i ublažavaju simptome suve kože i iritacije. Može se koristiti ujutru i uveče. Mogu ga koristiti deca i odrasli. Bez parabena, sadrži..
800,00 RSD
Pantenol krema sa hijaluronom je prirodna i veoma nežna krema, diskretnog mirisa, namenjena za negu suve kože. Sadrži ulje nara, prirodni shea butter, vitamin E, pantenol, allantoin I hijaluron. Bez parabena, veštačkih boja i alergena. Nije lek. Usled odlične kombinacije sastojaka visokog kvaliteta..
2.420,00 RSD
Pantenol Q10 krema je prirodna, veoma nežna krema namenjena za negu suve kože i kao preventiva protiv stvaranja bora na licu. Diskretnog je mirisa i ne sadrži parabene, veštačke boje i alergene. Nije lek. Dame se često opredele za ovu kremu zbog njenog visokog kvaliteta i odlične cene. Upotreba: K..
2.420,00 RSD
RENA antirid namenjen je za negu normalne kože 40+ godina. Prirodni anti-age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA antirid je nežan serum namenjen za negu bora oko očiju. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks proteina, p..
3.500,00 RSD
RENA argirelin serum namenjen za negu normalne kože 40+ godina. Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA argirelin serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje nara, bisabo..
5.500,00 RSD
RENA collagen serum namenjen za negu normalne kože 40+ godina. Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA collagen serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu vitaminima (cink, mangan, kalcijum i silicijum) i prirodni kolagen k..
3.500,00 RSD
RENA HA krema namenjena je za negu normalne i suve kože 20+ godina i kože sa rozaceom. Prirodni anti age preparat, bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA HA krema je nežan kozmetički kompleks hijalurona, kolagena i elastina namenjen za negu lica svih tipova kože koji pruža koži optimalnu vlaž..
3.600,00 RSD
RENA hijlauron serum namenjen za negu suve kože 40+ godina. Prirodni anti age preparat, bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA hijlauron serum je nežan serum namenjen za negu lica, koji sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), hijaluron, elas..
3.500,00 RSD
RENA Lifting maska namenjena je za negu normalne i suve kože 40+ godina. Prirodni anti-age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA Lifting maska je nežan anti-age preparat namenjen za negu lica i dekoltea. Sadrži beta glucan koji podmlađuje, pruža koži optimalnu vlažnost, regeneriše s..
3.500,00 RSD
RENA lifting serum namenjen za negu normalne kože 50+ godina. Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA lifting serum je nežan serum namenjen za negu lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks proteina i p..
4.080,00 RSD
RENA M krema namenjena je za negu masne, zrele kože 30+ godina. Prirodna i veoma nežna hidrantna krema namenjena za negu masne i mladalačke kože sa termalnom vodom iz dubina mora bogatom mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), vitaminom B3, prirodnim hijaluronom i kolagenom. Koristi se za ..
3.600,00 RSD
RENA N krema namenjena je za negu normalne kože 50+ godina. Potpuno prirodna i veoma nežna krema namenjena za negu mešovite i normalne zrele kože, sa prirodnim hijauronom. Krema sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), ulje makadamije, vitamin B3 i..
3.600,00 RSD
RENA R serum namenjen je za negu kože sa rozaceom. Blagi prirodni serum bez parabena. RENA R serum je 100 % prirodni serum namenjen za negu kože lica. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks jojoba ulja, ekstrakta zobi, vitamina B3 koji ..
3.500,00 RSD
RENA S krema namenjena je za negu suve, zrele kože 30+ godina. Prirodni anti age preparat bez parabena, veštačkih boja i mirisa. RENA S je prirodna i veoma nežna krema namenjena za negu suve kože. Sadrži termalnu vodu iz dubina mora bogatu mineralima (cink, mangan, kalcijum i silicijum), kompleks ..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 28 (2 strana)