MENI
Korpa

Merz Pharma

Brend: Merz Pharma
Pantogar® šampon sadrži ProcapilTM kompleks, kofein, apigenin i vitamine B grupe. Redovnom primenom poboljšava se mikrocirkulacija kože glave – što vodi ka boljoj ishranjenosti korena dlake i smanjenom opadanju kose. Pantogar® šampon za muškarce je specijalno dizajniran za muškarce, kod kojih je go..
1.388,00 RSD
Brend: Merz Pharma
Pantogar® šampon za zdrav rast kose je namenjen ženama sa pojačanim opadanjem kose. Sadrži specijalno dizajniran AnaGainTM kompleks, kofein, kompleks vitamina B i keratin – dlaka postaje jača i otpornija, a kvalitet kose postaje bolji. Pantogar® šampon za žene za zdravu i jaku kosu: Za bujniji izg..
1.200,00 RSD
Brend: Merz Pharma
Pantogar® tonik protiv opadanja kose predstavlja intenzivnu formulu u borbi sa opadanjem kose. Pored kofeina, Procapil™ kompleks klinički dokazano smanjuje opadanje kose i stimuliše rast zdrave kose. Tonik je prijatnog mirisa i ne ostavlja vidljive tragove na koži glave i kosi. Nakon primene tonika,..
1.730,00 RSD
Brend: Merz Pharma
Pantogar® tonik za aktivaciju rasta kose namenjen je ženama sa pojačanim opadanjem kose, zahvaljujući intenzivnoj formuli za smanjenje gubitka kose. Redovnom primenom, koren dlake se ponovno aktivira i obnavlja se vitalnost kose. Smanjeno opadanje kose i gušća kosa za samo 3 meseca. Preporučuje se i..
1.475,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)