MENI
Korpa

MediPharm

Brend: MediPharm
Medicyst® je prirodni preparat namenjem osobama sa akutnim i hroničnim urinarnim infekcijama. Medicyst® je prirodni uroantiseptik, sa dokazanim trostrukim efektom kod infekcija urinarnog trakta. Smanjuje simptome urinarne infekcije u prvih 24h zahvaljujući BioShield® tehnologiji izrade sprečavajući..
1.700,00 RSD
Brend: MediPharm
Medierect® je prirodni preparat namenjen osobama sa erektilnom disfukcijom i smanjenim libidom za unapređenje seksualnog zdravlja. Delovanje Medierect-a: Doprinosi boljem protoku krvi Povećeva vitalnost,snagu i izdržljivost organizma Smanjuje umor i štiti ćelije od oksidativnog stresa Povećava ..
2.500,00 RSD
Brend: MediPharm
Medilit® je prirodni preparat namenjem osobama sa urolitijazom, za eliminaciju kamena i peska iz urinarnog trakta. Preporučuje se kod prekomernog stvaranja kristala soli, kao i za prevenciju ponovnog stvaranja kamena nakon uklanjanja iz urinarnog trakta. Doziranje: Odrasli: Jednom dnevno rastvorit..
1.750,00 RSD
Brend: MediPharm
Mediprost® je prirodni preparat namenjen osobama sa benignom hiperplazijom prostate, erektilnom disfunkcijom i akutnim i hroničnim nebakterijskim prostatitisom. Klinički dokazano olakšava simptome BHP i poboljšava funkciju prostate.Smanjuje bol i učestalost uriniranja, naročito tokom noći.Povećava ..
1.850,00 RSD
Brend: MediPharm
Steriman ® gel je prva pomoć za dezinfekciju ruku. Antimikrobni gel za dezinfekciju ruku. Koristan kao prva pomoć za suvo pranje ruku.Ne oštećuje i ne uklanja zaštitni omotač kože.Brzo upija, ne masti kožu i ne zahteva ispiranje.Hidrira kožu ostavljajući čiste, meke i prijatno mirisne ruke. Ideala..
350,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)