MENI
Korpa

Lo.Li. Pharma

Lo.Li. Pharma International rastuća farmaceutska kompanija sa sedištem u Rimu, posvećena je istraživanju, razvoju i distribuciji medicinskih sredstava i dodataka ishrani.

Lo.Li. Pharma International je prisutna na italijanskom farmaceutskom tržištu već 15 godina, razvija i komercijalizuje revolucionarne proizvode koji su promenili stav lekara specijalista prema nekoliko različitih bolesti.

Cilj Lo.Li. Pharme je razvijanje inovativnih i bezbednih proizvoda koji mogu ojačati kliničku praksu i pomoći ljudima da žive bolje.

Paleta farmaceutske kuće Lo.Li. Pharma uključuje više od 20 dijetetskih suplemenata i nekoliko medicinskih uređaja u obliku gela, ovula ili rastvora, a neke od njih nudi Vam Top drogerijia.

ALERACT® je jedinstveni proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji pruža pravu podršku Vašoj trudnoći! Pažljivo odabrani sastojci ALERACT® -a doprinose kontroli kontrakcija materice tokom trudnoće, očuvanju integriteta plodovih ovojaka, grlića i materice, te prevenciji ..
1.440,00 RSD
ANDROSITOL® Plus je originalni proizvod na bazi pravilno odabranih sastojaka koji dokazano utiče na poboljšanje reproduktivne sposobnosti muškaraca i povećava šansu za ostvarivenjem potomstva. Najnoviji podaci potvrđuju da 1 od 3 muškaraca svih starosnih dobi ima problem sa infertilitetom ili seksu..
2.534,00 RSD
DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći i u nekim zemljama dostiže čak 80% od ukupnog broja žena u reproduktivnom periodu. Zbog veoma uznemirujućih i izraženih simptoma miomi materice u velikoj meri s..
1.820,00 RSD
INOFOLIC HP - 20 kesica
Rasprodato
INOFOLIC HP® poslednje dostignuće medicine i farmacije u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika (pcos). Inofolic® HP je originalni proizvod na bazi mio-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina, najboljih performansi i najveće efikasnosti u odnosu na sve proizvode u k..
1.633,00 RSD
INOFOLIC Plus - 30 kapsula
Rasprodato
INOFOLIC® Plus je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli i predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života. Ono što ga čini jedinstvenim, njegov unikatan sastav, zaštićen je patentnim pravom širom sveta. Nakon 35. godine života nivo melaton..
2.145,00 RSD
INOFOLIC® Combi - 30 kapsula
Rasprodato
INOFOLIC® Combi, koji je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, predstavlja inovativno rešenje za insulinsku rezistenciju i sindrom policističnih jajnika. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu (BMI≥25) i za gojazne osobe (BMI≥30). INOFOLIC® Combi je original..
2.470,00 RSD
TIROXIL® 4.0 je jedini preparat na bazi mio-inozitola i selena koji pomaže obnavljanje fiziološke funkcije štitne žlezde kod dijagnoze subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa. Hašimoto tireoiditis je jedno od najčešćih oboljenja štitne žlezde. Prisutan je kod oko 3-4% svetske populacije..
1.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)