MENI
Korpa

Kiwy

Kiwy je brend kompanije FIMILLA, iz Šangaja, Kina. Svi uredjaji su BPA Free i za izradu su korišćeni najkvalitetniji materijali iz Nemačke, Amerike i Japana.

Kiwy kompanija je ekskluzivni partner Philips Avent za Kinu, kao i mnogih drugih svetski poznatih brendova.

Kiwy je premium brend italijanskog dizajna, internacionalnog kvaliteta.

Brend: Kiwy
Kiwy Caesar sterilizator eliminiše 99.9% klica i bakterija zahvaljujući prirodnoj sterilizaciji na pari bez potrebe za dodavanjem bilo koje vrste hemijskih dodataka. Veliki kapacitet sterilizatora omogućava istovremeno sterilisanje i sušenje do 6 flašica i dodatne opreme za bebe. Poseduje displej..
11.520,00 RSD 12.800,00 RSD
Brend: Kiwy
Kiwy Columbus Blender je multifunkcionalni 4 u 1 uređaj koji omogućava: Kuvanje hrane na pari Pasiranje hrane Otapanje hrane Podgrevanje hrane Priprema obroka: Jednim pokretom rotirajte korpicu sa hranom skuvanom na pari i pritiskom dugmeta ispasirajte. Prednosti Kiwy Columbus Blender-a: Ino..
13.050,00 RSD 14.500,00 RSD
Columbus Plus Blender   Columbus Plus Blender
-10 % Rasprodato
Brend: Kiwy
Kiwy Columbus Plus je multifunkcionalni blender za pripremu hrane sa opcijama: Kuvanja hrane na pariPasiranja hrane Otapanja hrane Podgrevanja hrane Patentirani vertikalni nož za mešanje sa 4 oštrice, sa brzim ciklusima rotacije i tehnologijom obrnutog mešanja omogućava pripremu svih vrsta namirn..
18.000,00 RSD 20.000,00 RSD
Brend: Kiwy
Kiwy Mirage Grejač za flašice:Brzo i ravnomerno zagreva sadržaj flašice; Podgrevanje i odmrzavanje hrane i tečnosti; Podgrevanje mleka za 3 minuta; Održava temperaturu mleka;Sterilizacija flašice; Displej na dodir za jednostavno i brzo korišćenje. Specifikacija uređaja: Boja: bela Materijali:..
6.030,00 RSD 6.700,00 RSD
Brend: Kiwy
Kiwy Simba Duo pumpica za izmlazanje, dupla električna pumpica omogućava izmlazanje više mleka za manje vremena. Visoko efikasna ekstracija mleka: pumpica oponaša prirodne pokrete sisanja bebe što potpomaže većoj ekstraciji mleka. Trofazna tehnologija ispravlja obrnute bradavice, masira grudi i st..
17.550,00 RSD 19.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)