MENI
Korpa

Graco

Graco, globalno poznat i priznat američki brend, osvojio je srca mnogih roditelja i dece.

Sa tradicijom koja traje već 60 godina, Graco putem svog asortimana krupne opreme pokriva potrebe novorođenčadi i dece približno do 12 godina.

Ljuljaška Allways Soother, Horizon
Po narudžbini
Brend: Graco
Graco Ljuljaška Allways Soother, Horizon pogodna je za bebe od rođenja do približno 9 meseci (9 kg). Graco Ljuljaška Allways Soother, Horizon je 2 u 1 proizvod: ljuljaška i ležaljka u jednom proizvodu. 8 načina za ljuljanje i 2 pravca odnosno 16 umirujućih pokreta za udobnost i umirivanje bebe S..
35.897,00 RSD
Ljuljaška Baby Delight, Bear Story
Po narudžbini
Brend: Graco
Graco ljuljaška Baby delight je namenjena deci od rođenja do 9 meseci. Ljuljaška poseduje dve brzine ljuljanja i naslon podesiv u tri ležeća položaja. Obezbeđuje sigurnost vašeg deteta pomoću sigurnosnog sistema u 5 tačaka vezivanja. Uključuje prečku koja se može skinuti. Lako se sklapa i omogućav..
9.700,00 RSD
Ljuljaška Duet Sway, Bear Tales
Po narudžbini
Brend: Graco
Ljuljaška Duet Sway pogodna je za decu od rođenja do približno 9 meseci (0-9 kg). Ova raznovrsna, višenamenska ljuljaška nudi 2u1 funkcije za dvostruko veću zabavu. Sedište u više smerova nudi više načina za umirivanje vašeg deteta. Naslon se može podesiti u 3 pozicije za optimalnu udobnost Lju..
24.500,00 RSD
Ljuljaška Glider Elite Scatter Geo
Po narudžbini
Brend: Graco
Graco ljuljaška Glider Elite Scatter Geo namenjena je deci od rođenja do 9 meseci. Poseduje udobno, prostrano sedište sa 3 položaja naslona. Ljuljaška se može podesiti u 6 različitih brzina ljuljanja i 2 umirujuće vibracije, a tokom ljuljanja vašem detetu možete pustiti neku od 5 različitih prirodni..
27.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)