MENI
Korpa

Goodwill Pharma

Astax +3 Direct je moćna kombinacija astaksantina i tri dodatna sastojka (selen, cink i vitamin C) za jači imunitet i zaštitu od oksidativnog stresa! Jedinstvena formula za jačanje imuniteta Sadrži astaksantin – jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa Štiti kožu od UV zraka – 10 puta jači o..
1.500,00 RSD
Béres Actival Kid – 30 tableta za žvakanje Béres Actival Kid – 30 tableta za žvakanje
Rasprodato
Béres Actival Kid je multivitamin za decu sa mineralima, oligoelementima i zaslađivačima, sa ukusom jagode. U obliku tablete za žvakanje doprinose pravilnom unosu vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Upotreba: Deca od 3 godine 1 tableta dnevno.Deca 4 do 10 godina 2 tablete dnevno.Deca iznad..
730,00 RSD
Béres Actival Max je multivitamin sa mineralima, oligoelementima i povećanom količinom vitamina C. Vitamin C doprinosi pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema. Ostali aktivni sastojci u Beres Actival Max doprinose adekvatnom snabdevanju tela vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, čim..
999,00 RSD
Cartigel zahvaljujući prisustvu etarskih ulja eukaliptusa i karanfilića kao i prisustvu mentola i kamfora, deluje protivupalno, poboljšava cirkulaciju na mestu bola i postiže blago anestezirajući efekat, pri čemu se osećaj bola postepeno smanjuje. Cartigel se upotrebljava kao pomoć kod:oslabl..
629,00 RSD
Cartinorm®+D3 je hrana za posebne medicinske namene koja sarži vitamin D3 i vitamin C, kalcijum, mangan, hrom, glukozamin i hondroitin sulfat. Namenjena za posebne nutritivne potrebe kod poremećaja u zglobovima izazvanih nepovoljnim stanjem kostiju i mišića kojima je neophodna dodatna potpora specif..
2.870,00 RSD
Cartinorm® + BIOcollagen je jedinstvena formula koja sadrži glukozamin – sulfat, hondroitin – sulfat, Fortigel® bioaktivni pepidi kolagena i vitamin C. Ne sadrži gluten. Cartinorm® + BIOcollagen se preporučuje kod očuvanja zdrave hraskavice i ublažavanje simptoma već nastale artroze (zahvaljujuć..
2.694,00 RSD
CeDeZin Szent-Györgyi Albert IMMUNKOMPLEX je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane osoba sa imunodeficijencijom i drugim oboljenjima i stanjima kod kojih je potrebna nadoknada vitaminom D. Specijalna formula sadrži 500mg vitamina C, 25µg (1000 IU) vitamina D i 10mg cinka koje deluju ..
1.069,00 RSD
Enzimax FORTE se preporučuje kod problema sa varenjem. Enzimax FORTE je dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom specifičnih digestivnih enzima koji se, uz pomoć inovativne tehnologije (kapsula u kapsuli) oslobađaju i deluju u želucu i u crevima. Klinički dokazano 3-5 puta brže var..
1.645,00 RSD
Florabalance® Boulardii, kapsule je dodatak ishrani koji sadrži probiotske mikroorganizme Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium sp. Aktivnost ovih probiotskih mikroorganizama u crevima čoveka doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta..
640,00 RSD
Iron FoliQ je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod anemija i deficita gvožđa u organizmu. Sadrži mikrokapsulirano gvožđe visoke bioraspoloživosti, koje ne dovodi do iritacije digestivnog trakta, nema ukus i ne izaziva konstipaciju, vitamin C i aktivni oblik folata (5-MTHF) za po..
2.215,00 RSD
MagneWill Rapid sadrži elementarni magnezijum u optimalnoj dozi od 375 mg (preporučena dnevna doza magnezijuma je 375 mg) iz 3 soli – magnezijum-citrata, magnezijum-glukonata i magnezijum-bisglicinata. Proizvod ne sadrži gluten. MagneWill Rapid se nalazi u obliku praška za oralni rastvor. Oralni r..
672,00 RSD
Makula complex – 60 kapsula Makula complex – 60 kapsula
Rasprodato
Makula Komplex AREDS 2 formula je hrana za posebne medicinske namene koja sadrži lutein, zeaksantin, vitamin C, vitamin E, cink i bakar. Proizvod je namenjen za potrebe ishrane kod senilne makularne degeneracije, kao i kod oksidativnog oštećenja oka nastalog usled dugotrajnog izlaganja UV zracima. M..
2.088,00 RSD
Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline. Lako se..
419,00 RSD
Pepto Soda je jedinstveni dodatak ishrani u vidu šumećih tableta čiji je aktivni sastojak soda bikarbona i koristi se za neutralisanje hlorovodonične kiseline u želucu. Pepto Soda doprinosi smanjenju gorušice, otklanjanju bola i drugih tegoba koji prate prekomerno lučenje želudačne kiseline. Lako se..
419,00 RSD
Pepto Soda tablete za žvakanje (Kalcijum-karbonat 1000 mg) je snažan antacid koji brzo i efikasno neutrališe želudačnu kiselinu i smanjuje kiselost u želucu. Na taj način otklanja simptome gorušice i olakšava tegobe izazvane pojačanim lučenjem želudačne kiseline. Pepto Soda tablete za žvakanje se ..
690,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)