MENI
Korpa

GELITA

Brend: GELITA
CH-Alpha je Gelitin preparat sa aktivnim sastojkom FORTIGEL®, koji se sastoji od tačno određene koncentracije aminokiselina i stimuliše ćelije hrskavice (hondrocite) da proizvode novi kolagen i proteoglikane. Ampula CH-Alpha preparata sadrži 10g sastojka FORTIGEL®, čime se CH-Alpha izdvaja kao proi..
5.865,00 RSD
Brend: GELITA
CH-Alpha Osteo je Gelitin preparat sa aktivnim sastojkom FORTIBONE®, koji podstiče metabolizam kostiju i pojačava njihovu mineralizaciju. CH-Alpha Osteo uspešno kombinuje efekte kolagen peptida, kalcijuma i D vitamina u jednom proizvodu. Do vaših tridesetih godina telo proizvodi više koštane mase n..
6.210,00 RSD
Brend: GELITA
CH-Alpha Plus je Gelitin inovativni preparat koji sadrži 5g aktivnog sastojka FORTIGEL®, 0.5g Rosa Canina i 25μg selena. Dodatak Rosa Canina ima antiupalno dejstvo i značajno doprinosi boljoj pokretljivosti zglobova. Korišćenje CH-Alpha Plus preparata pozitivno deluje na regeneraciju hrskavice, a ..
6.210,00 RSD
Brend: GELITA
Qyra® je Gelitin preparat sa aktivnim sastojkom Verisol® koji prodire u dublje slojeve kože i podstiče stvaranje kolagena. Kolagen je prirodan sastojak kože, ali se tokom godina njegova proizvodnja smanjuje i koža usled toga stari. Zato su vašoj koži potrebni kolagenski peptidi koji čine osnovni..
4.464,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)