MENI
Korpa

Farr Labs

Farr Labs u saradnji sa vodećim svetskim urolozima razvio je siguran, efikasan i prirodni način za rešavanje simptoma povezanih sa hroničnim nebakterijskim prostatitisom (prostatitis III kategorije), poznat i kao hronični prostatitis, sindrom hroničnog bola u karlici, intersticijalni cistitis (sindrom bolne bešike) i vulvodinija.

Farr Labs koristi najviše standarde u razvoju i proizvodnji najefikasnijih prirodnih suplemenata za urološke poremećaje u svetu. Neki od tih proizvoda su dostupni su i u Srbiji: Q Urol, Cysta Q.

Brend: Farr Labs
Cysta-Q je klinički ispitan kompleks koji se pokazao veoma uspešnim kao pomoć kod simptoma intersticijalnog cistitisa i preosetljive bešike. Povoljno utiče i na hronične cistitise. Intersticijalni cistitis je jedno od najneprijatnijih ne-malignih oboljenja kod odraslih a odnosi se na urinarni trakt..
5.100,00 RSD
Brend: Farr Labs
Q Urol® pomaže kod simptoma hroničnog prostatitisa i sindroma hroničnog bola u karlici.Q Urol® je kombinacija biljnih sastojaka sa visokom koncentracijom bioflavonoida koji su se pokazali efikasnim u smirivanju tegoba hroničnog prostatitisa, bolnog pelvičnog sindroma i simptoma donjeg urinarnog trak..
5.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 2 od 2 (1 strana)