MENI
Korpa

Dr. Werner Pharma

Dr. Werner Pharma d.o.o. se nalazi na srpskom tržištu od 2005. godine kao distributer i uvoznik dijetetskih proizvoda kompanije PG-Naturpharma GmbH iz Nemačke, i kompanije Plantapol S.L., iz Španije.

Dr. Werner Pharma d.o.o. je nosilac upisa i distributer medicinskih sredstava kompanije FARMA-DERMA s.r.l. iz Italije.

Arthroguard je dodatak ishrani za zglobove sa optimalnom kombinacijom glukozamina, hondroitina, MSM (metilsulfonilmetan), kolagena i biljnih ekstrakata. Formula sadrži testirane sastojke, koji učestvuju u izgradnji zglobne hrskavice i vezivnog tkiva i pomažu u održavanju njihove normalne fiziol..
1.300,00 RSD
Arthroguard je dodatak ishrani za zglobove sa optimalnom kombinacijom glukozamina, hondroitina, MSM (metilsulfonilmetan), kolagena i biljnih ekstrakata. Formula sadrži testirane sastojke, koji učestvuju u izgradnji zglobne hrskavice i vezivnog tkiva i pomažu u održavanju njihove normalne fiziol..
2.420,00 RSD
Citibac Neuro je NOVI proizvod, posebno formulisan za poremećaje pamćenja i koncentracije koji sadrži 4 prirodna sastojka sa naučno dokazanim dejstvom. Proizvod podržava normalne kognitivne funkcije i dobre mentalne performanse, poboljšava pamćenje, povećava pažnju i doprinosi obnavljanju kognit..
2.450,00 RSD
Femovita je rešenje koje sve više aktivnih žena u predmenopauzi i menopauzi bira kao prirodnu alternativu hormonskoj terapiji. To je prirodni proizvod sa jedinstvenom kombinacijom od 5 izvora fitoestrogena i još 10 aktivnih sastojaka – biljnih ekstrakata i vitamina, koji uzajamno delu..
1.425,00 RSD
Ginko Guard Plus predstavlja kompleksnu formulu na bazi odabranih biljnih sastojaka i minerala koja može blagotvorno da deluje na psihofizičko stanje organizma. U osnovi preparata je Ginko biloba, poznata kao drevno širokolisno drvo koje postoji oko 200 miliona godina. Ginko pomaže u održavanju mem..
990,00 RSD
Livuron Hepa je prvo rešenje za normalnu funkciju i oporavak jetre, koje kombinuje uridin monofosfat i silimarin. Proizvod je patentirani izum, inovativna kombinacija 6 važnih supstanci za zdravlje jetre, koje dopunjuju i pojačavaju svoje delovanje, podržavajući rad ovog organa i njegovu regeneraci..
1.540,00 RSD
Ovoron – 48 kapsula
Rasprodato
Ovoron sadrži visokokvalitetne sastojke koji se akumuliraju u ljudskim zglobovima i podržavaju funkcionalnost zglobnog aparata. Preporučuje se takođe i kod teškog fizičkog rada ili sportskih aktivnosti. Ovoron je specijalno razrađena kombinovana formula koja sadrži:Ovomet patent..
2.450,00 RSD
Peanil je kombinovani preparat sa palmitoiletanolamidom (PEA) i L-askorbinskom kiselinom (vitamin C), koji doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, štiti ćelije od oksidativnog stresa i smanjuje osećaj iscrpljenosti i umora. Za razliku od često korišćenih nesteroidnih antiinfla..
1.370,00 RSD
Prostaguard je nemački biljni proizvod za prostatu, koji kombinuje standardizovane fitoekstrakte semena bundeve, korena koprive, krtole dioskoreje i fitosterola ekstrakta soje. Pojedinačno i zajedno imaju blagotvorno dejstvo na stanje i aktivnost prostate i mogu povećati potenciju i libido. U Prost..
1.295,00 RSD
Flasteri Urimil Forte su najnoviji predstavnici brenda Urimil – naučno formulisanih proizvoda, preporučenih od specijalista za neuropatski bol. Ovo je proizvod za lokalnu upotrebu, koji se može koristiti kako u akutnim tako i u hroničnim stanjima, koja pogađaju nerve, mišiće, zglobove..
1.650,00 RSD
Urimil gel je lokalno sredstvo, pogodno za upotrebu kod hroničnih i akutnih stanja koja pogađaju nerve, mišiće, zglobove i tetive. Brz i dugotrajan efekat Urimil gel-a je rezultat dejstva 5 komplementarnih aktivnih sastojaka, koji su usmereni ka: smanjenju upale podsticanju cir..
1.400,00 RSD
Urimil Neuro Forte je najnoviji i najmoćniji predstavnik brenda Urimil – ekspertskih nutriceutskih rešenja, koja preporučuju specijalisti za hronični bol. Proizvod je formulisan za negu pacijenata sa neuropatskim bolom i pomaže u normalnom funkcionisanju perifernog nervnog sistema. Svaka kapsu..
1.870,00 RSD
Urimil Neuro je proizvod koji specijalisti preporučuju za hronične bolove. Njegova složena formula pomaže normalnom funkcionisanju perifernog nervnog sistema i doprinosi olakšanju u slučaju trnjenja ruku i nogu. Razvijen je pažljivo za vaša leđa, krsta i udove, a svaka kapsula sadrži optim..
1.730,00 RSD
Visionguard – 30 kapsula
Rasprodato
Visionguard je posebno razrađena kombinovana formula bioaktivnih molekula i hranljivih sastojaka. Zasnovana je na visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima i beta karotenu – jednom od glavnih prekursora vitamina A, koji pomaže u održavanju normalnog vida. Lutein takođe pripada grupi karotenoida i..
1.250,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)