MENI
Korpa

Cheyladerm

Cheyladerm je program za negu kože iz Švajcarske, razvijen na osnovu najnovijih naučnih saznanja vodećih stručnjaka, dermatologa i plastičnih hirurga.

Cheyladerm proizvodi predstavljaju spoj najnovijih tehnologija, Švajcarskog kvaliteta i pouzdanosti.

Primarni cilj Cheyladerm proizvoda je sprečavanje nastanka dermatoloških oboljenja s jedne i adevkatna nega i tretmani postojećih problema s druge strane.

Cheyladerm proizvodi pogodni su za negu mlade kože, kao i za sprečavanje preranog starenja kože.

U slučaju oštećenja i iritacija na koži Chelyladerm proizvodi donose fundamentalna poboljšanja.

Brend: Cheyladerm
IUVENTA EYE Anti Age krema za područje oko očiju, antirid krema namenjena je za svakodnevnu negu i tretman područja oko očiju. Aktivne supstance iz pupoljka bukve podstiču apsorpciju kiseonika, a aktivne supstance iz oryza produžavaju životni vek ćelija kože. Koža postaje glatka, a prevremeni znaci ..
1.300,00 RSD
Brend: Cheyladerm
IUVENTA MASK, intenzivna anti aging maska sa uljem avokada i pčelinjim voskom hrani i kožu čini mekanom. Upotrebom ovog preparata koža postaje elastična i glatka. Aktivne supstance iz pupoljka bukve podstiču apsorpciju kiseonika, a aktivne supstance iz oryza produžavaju životni vek ćelija kože. Vita..
1.300,00 RSD
Brend: Cheyladerm
IUVENTA SERUM Anti Age, serum za revitalizaciju i učvršćivanje kože obogaćen hranljivim ekstraktima iz bukve i pirinča. Serum ima dvostruki efekat na kožu, efekat učvršćivanja i daje jasniju definiciju kontura lica. Aktivne supstance iz drveta bukve podstiču apsopciju kiseonika, a aktivne supstance ..
1.440,00 RSD
Brend: Cheyladerm
PURA PEEL, piling gel za čišćenje lica efikasno uklanja nečistoće i odumrle ćelije kože. Hranljivi ekstrakti moringe hrane i štite kožu od negativnih uticaja životne sredine, dajući joj blistav izgled. Pogodan je za sve tipove kože i može se koristiti više puta u toku nedelje. Upotreba: Na vlažnu ..
1.150,00 RSD
Brend: Cheyladerm
PURA TONIK zahvaljujući ekstraktima biljke amarath efikasno uklanja nečistoću sa lica. Pogodan je za negu svih tipova kože – od suve do masne. Korišćenjem tonika koža izgleda sveže i odmorno, a ekstrakti iz biljke moringa kožu stite od negativnih uticaja životne sredine. Upotreba: Ujutru i uveče ..
1.150,00 RSD
Brend: Cheyladerm
UMIDA CARE, tretman za hidrataciju kože. Hidrirajući tretman sa hialuronskom kiselinom i jedinstenim ekstrakrom krastavca pogodan je za dnevnu i noćnu negu. Kao rezultat korišćenja koža postaje glatka i elastična, a bademovo ulje joj pruža dodatnu zaštitu od negativnih uticaja životne sredine. Upo..
1.440,00 RSD
Brend: Cheyladerm
UMIDA MASK je maska za hidrataciju kože. Umida hidratantna maska bogata je ekstraktima taurine, pčelinjeg voska i jedinstvenim ekstraktima krastavca. Maska koži obezbeđuje neophodnu vlagu, poboljšava strukturu kože i pozitivno utiče na regeneraciju. Pomaže koži u borbi protiv slobodnih radikala. ..
1.300,00 RSD
Brend: Cheyladerm
UMIDA SERUM, intenzivan serum za hidrataciju sa jedinstvenim ekstraktima krastavca, kožu čini vlažnom i hidriranom. Koža postaje glatka i vitalna. Vitamin B pomaže koži da zadrži neophodnu vlagu i ima blagotvorna i umirujuća dejstva. Upotreba: Serum naneti na prethodno očišćenu kožu lica, vrata i ..
1.440,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)