MENI
Korpa

Canpol

Canpol je Poljski lider u proizvodnji opreme za bebe. Kompanija već 30 godina odgovara na potrebe najmlađih i njihovih roditelja u 50 zemalja sveta nudeći čitav niz proizvoda za hranjenje beba, negu, igru i bezbednost.

Canpol proizvodi se odlikuju sigurnošću i živopisnim bojama, što decu raduje i pomaže im u pravilnom razvoju.

Canpol stalno radi na poboljšanju proizvoda, uvodi novitete i stvara jedinstvene kolekcije uzoraka i oblika.

Brend: Canpol
Canpol električna pumpica za izmazanje Easy Start za veoma efikasno, temeljno i tiho izmazanje. Poseduje tri stepena usisne snage (Natural, Express i Strong). Tri stepena usisne snage pumpice zadovoljiće potrebe svake mame, dok pumpa grudi masira uz pomoć silikonskog jastuka. Dva načina napajanja..
8.740,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol Električna pumpica za izmlazanje Easy&Natural olakšava hranjenje na početku laktacije. Takođe je veoma korisna kasnije kada se laktacija stabilizuje. Ima automatsku promenu faze, što znači da nema potrebe da se to radi ručno. Ima 18 podešavanja snage usisavanja, tako da možete podesiti..
10.980,00 RSD
Brend: Canpol
Canpol manuelna pumpica za izmlazanje ima jedinstven dizajn koji omogućava protok mleka pravo iz dojke u bočicu, čak i kada sedite uspravno. Mleko direktno dolazi u posudu za čuvanje mleka koja se zatim zajedno sa Canpol cuclom može koristiti za hranjenje. Pakovanje sadrži: Manuelnu pumpicu sa st..
2.113,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)