MENI
Korpa

Baby Boo

Baby Boo proizvodi su sa sertifikovanim organskim i prirodnim sastojcima, koji su detaljno birani kako bi se obezbedio najbolji kvalitet, ali i različitost po sastavima na našim tržištima.

Proizvodni proces se odvija u Menta fabrici koji ispunjava i poštuje sve standarde i smernice GMP (dobre proizvođačke) i GHP (dobre higijenske prakse).

Svi Baby Boo proizvodi u potpunosti zadovoljavaju stroge kriterijume koje postavlja i određuje EU tržište. Proizvodnja poseduje sve potrebne sertifikate i pored svih internih kontrola kvaliteta, vrši se i eksterna kontrola u Zavodu za javno zdravlje.

Ambalaža i štampa boca se radi u Italiji. Kvalitet proizvoda i sertifikati su rađeni u EU laboratoriji.

Baby Boo kreira proizvode kojima mame veruju, a deca vole.

Brend: Baby Boo
Makadamija šampon i kondicioner - Ulje makadamije je odavno prepoznato kao najbolji sastojak kada je nega kose u pitanju, jer pored toga što štiti i regeneriše kosu, odlično je u nezi temena glave. Ulje jojobe dodatno doprinosi nezi kose donoseći joj sjaj, reguliše sebum i sprečava crvenilo kože g..
1.190,00 RSD
Brend: Baby Boo
Manuka med krema je osmišljena sa ciljem, da svojim sastojcima hrani i hidrira kožu u toj meri da očuva njena svojstva i da je zaštiti od promena koje nastaju usled uticaja iz okruženja. Manuka med je glavni sastojak ovog proizvoda. Istraživanja su pokazala da je upravo manuka med jedan od najbo..
990,00 RSD
Brend: Baby Boo
Baby Boo kupka za kosu i telo od semena pamuka - Ulje pamuka sadrži nezasićene masne kiseline i vitamin E koji neguju i regenerišu kosu, čuvaju vlagu unutar kose i čine je mekom. Ulje jojobe i kamilice za negu kose i temena glave, kao i celog tela, jer pored toga što umiruje, štiti i donosi dovo..
1.150,00 RSD
Brend: Baby Boo
Ši buter losion za telo je tu da vam donese najbolje iz prirode za negu osetljive kože beba i dece. Ši buter jača barijernu ulogu kože i štiti je antioksidansima. Ekstrakt manuka meda umiruje i pospešuje prirodno obnavljanje kože. Ulje pamuka svojom laganom teksturom sprečava isušivanje kože, ..
1.400,00 RSD
Brend: Baby Boo
Slatki badem ulje za telo neguje nežnu kožu beba i štiti je od pojave ekcema, crvenila i pucanja kože. Kada se ravnoteža poremeti imamo suvu kožu sklonu ekcemima, crvenilo na pojedinim mestima, koje počinje da izaziva svrab i brzo pucanje kože. Upravo su ekcemi postali najrasprostranjeniji problem ..
1.150,00 RSD
Brend: Baby Boo
Tamanu ulje SOS krema svojim prirodnim i organskim aktivnim sastojcima, momentalno umiruje iritiranu kožu, postepeno je oporavljajući i ujedno je čineći jačom i otpornijom. Ulje tamanua je jedno od najkvalitetnijih biljnih ulja, smatra se čudotvornim sastojkom za oporavak kože, zbog čega i jeste g..
1.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)