MENI
Korpa

Aleksandar MN

Aleksandar MN jedna od najvećih kompanija na tržištu farmacije. Uspešno posluje preko deset godina i bavi se uvozom i distribucijom OTC programa i medicinskih sredstava.

Aleksandar MN se svojim poslovnim pristupom bori za kvalitet i distribuciju originalnih proizvoda, identičnih kao i na tržištima SAD – a i Kanade.

Proizvodi koje Aleksandar MN uvozi poznati su i odlično prihvaćeni u celom svetu.

Kompanija Aleksandar MN dobitnik je Zlatnog AAA Sertifikata za bonitetnu izvrsnost.

Proizvodi koje Aleksandar MN uvozi i distribuira su: Hygenic Corporation ( Biofreeze), Jarrow (Bone Up, Vitamin D3, Q-Absorbe), NeoCell (Super Collagen, Super Collagen beauty), Gemini ( Joint MD, Joint MD revolution), Marnys (Oregamar i Origano ulje)…

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju kombinaciju sastojaka koji brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i otklanjaju posledice anksioznosti i stresa. Ovaj preparat održava zdr..
1.790,00 RSD
Bone Up MD – 30 kesica Bone Up MD – 30 kesica
Rasprodato
Bone Up MD je preparat za osteoporozu i osteopeniju sa dodatnim imuno efektom. Kalcijum citrat i vitamin K2 daju čvrstinu kostima, Vitamin D3, Cink citrat i Magnezijum citrat imaju dvostruku ulogu - učestvuju u izgradnji i obnovi kostiju, kao i ključnu ulogu u podizanju nivoa imunog sistema. Samo je..
1.870,00 RSD
Glavni sastojak Immunite je cvet crne zove, koji dokazano deluje u borbi protiv virusa. Posebno je efikasan u borbi protiv gripa, deluje čak i do 8 puta efikasnije nego bilo koji lek. Immunita je jedini preparat koji dokazano povećavaT ćelije u organizmu (što je najbitnije za zaštitu od ..
1.560,00 RSD
Methyl B12 1000 + B complex poseduje uravnoteženu kombinaciju B vitamina u svom sastavu. Jedinstven sastav preparata čini da jedna kapsula sadrži vitamin B12 ili Methylcobalamin u dozi od 1000 mikrograma. Metilkobalamin je poznat po tome što se apsorbuje potpunije, brže i duže se zadržav..
650,00 RSD
Neuro MD je jedinstven, moćan i brz neuroprotektor koji je napravljen po preporuci neurologa. Sadrži dva puta veću količinu vitamina B6 i B3. Sadrži metil oblik vitamina B12 koji ne zahteva aktivaciju, odmah deluje i brže ublažava bolove, i osećaj trnjenja pod kožom, brzo pomaže kod neuralgija i mig..
2.100,00 RSD
Optimum D3 1000 IU je dijetetski suplement sa dozom vitamina D3 koja zadovoljava optimalne dnevne potrebe po preporukama Svetske Zdravstvene organizacije. Vitamin D, njegovi aktivni metaboliti i analozi predstavljaju grupu jedinjenja sa brojnim funkcijama u organizmu. Primarna uloga vitamina D je u..
900,00 RSD
Optimum D3 2000 IU FORTE je dijetetski suplemet sa medicinskom primenom. Kapsule sadrže vitamin D3 u količini koja zadovoljava optimalne dnevne potrebe prema preporukama Svetske zdravstvene organizacije. Optimum D3 2000 IU FORTE je brz i praktičan način da u svoje telo unesete potreb..
900,00 RSD
Optimum D3 4000 IU MEGA je dodatak ishrani za osobe sa osteopenijom, osteoporozom, autoimunim, kardiovaskularnim, malignim bolestima i drugim stanjima i oboljenjima kod kojih je potrebna nadoknada vitamina D. Vitamin D je liposolubilni vitamin koji je neophodan za regulisanje metabol..
900,00 RSD
Pro Bio C - 500 je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C. Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica. Nije opterećujući za digestivni trakt i prilagođen..
990,00 RSD
Serrap MD 120000 SPU predstavlja najkvalitetniju i najčistiju serapeptazu Serratia E-15. Serapeptaza efikasno uklanja bol u telu i otoke, dok istovremeno smanjuje mogućnost stvaranja tromba i tromboza koje uzrokuju srčani napad i moždani udar. Poboljšava dejstvo antibiotika, pospešuje razvodnj..
1.595,00 RSD
Super Collagen Anti-Age shots - mezoterapija u bočici, podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela. Super Collagen Anti-Age shots dodatak ishrani sadrži najmoćniju kombinaciju anti ageing sastojaka koji se koriste za očuvanje mladosti. Super Collagen Anti-Age shot..
3.300,00 RSD
Super Collagen Beauty Direct dodatak ishrani je revolucionarna formula spakovana u kesicu koja sadrži kolagen u prahu koji utiče na celokupno stanje organizma. Podstiče brzo zatezanje i revitalizaciju kože lica i tela, antiage preparat. Super Collagen Beauty Direct je dizajniran u fo..
1.350,00 RSD
Super Neuro B12 – 100 tableta
Rasprodato
Super Neuro B12 je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina B12. Ovaj vitamin je od velikog značaja za normalno funkcionisanje nervnog sistema, formiranje crvenih krvnih ćelija, održavanje zdravlja imunog sistema, kao i za energetski metabolizam. Dve glavne funkcije vitamina B12 su s..
1.235,00 RSD
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 strana)