MENI
Korpa

AGU

AGU - Advanced Growing Up možemo prevesti kao "progresivni, napredni rast"

AGU, sledeći najnovije tehnologije, stvara inovativne medicinske proizvode koji detetu pružaju udobnost, olakšavaju svakodnevni život mladih roditelja i otvaraju nove mogućnosti za porodične avanture.

AGU koristi najnovije tehnologije i visokokvalitetne materijale.

AGU uređaji su ne samo inovativni, već i ergonomski, pouzdani, bezbedni i komforni za decu i njihove roditelje.

Pored toga, AGU proizvodi su jednostavni i prijatni za upotrebu, što mladim roditeljima i njihovoj deci pruža ugodan i emotivan život.

Brend: AGU
Četkica koja će naučiti dete pravilnom pranju zuba.AGU pametna četkica za zube za decu, sa svojom jedinstvenom aplikacijom za učenje, naučiće vašu decu da pravilno peru zube potpuno samostalno. Zabavan lik i zanimljiva priča čine učenje interesantnim i inspirativnim, dok ga praktičan i udoban oblik ..
13.388,00 RSD
Brend: AGU
Kombinacija svih potrebnih funkcija za pripremu zdravih obroka. AGU elektični ketler 6u1 kombinuje sve operacije koje su potrebne za pripremu zdravih obroka za bebe. Ovaj sveobuhvatni proizvod kombinuje nekoliko korisnih funkcija: grejanje vode za pripremu mlečne formule, zagrevanje hrane za b..
12.688,00 RSD
Brend: AGU
AGU Sunny lampa potpuno kontrolisan sistem koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Upotreba AGU smart lampe sa prirodnom svetlošću obezbeđuje lako buđenje i uspavljivanje za bebe, decu i odrasle. AGU sunčana lampa proizvodi toplu svetlost koja odgovara prirodnoj sunčevoj svetlosti, al..
21.988,00 RSD
Brend: AGU
Kompaktni model aparata za pripremu hrane. Kompaktan i prilagodljiv, AGU mini aparat za pripremu hrane 3u1 uklapa se u svaku kuhinju i obaviće sve ključne zadatke vezane za kuvanje zdrave i ukusne hrane za najmlađe...i još ponešto. Ima funkcije kuvanja na pari, blendiranja i sterilizacije flaši..
17.988,00 RSD
Brend: AGU
Sterilizator za varalice AGU Fay čuva zdravlje vaše bebe: uređaj uklanja 99.9% klica, bakterija i virusa sa površine varalice i cucle za 59 sekundi. Možete dezinfikovati varalice uvek i svuda: uređaj može biti prikačen za torbu za pelene, kolica ili ranac praktičnim kaišem, ne zauzima mnogo prostora..
6.748,00 RSD
Häppi Shaker pametni aparat za pripremu mlečne formule za bebe Häppi Shaker pametni aparat za pripremu mlečne formule za bebe
Rasprodato
Brend: AGU
Mlečna formula spremna za nekoliko minuta. AGU Häppi Shaker je dizajniran tako da olakša život roditeljima što je više moguće. U isto vreme, obezbeđuje se pravilna priprema mlečne formule u slučajevima kada je dojenje onemogućeno. Samo jednim klikom, pomoću jednostavne AGU aplikacije, mlečna f..
29.988,00 RSD
Misty pametni ovlaživač vazduha
Rasprodato
Brend: AGU
Pametni ovlaživač vazduha AGU pomaže u održavanju hidratacije kože, usana i nosnih puteva, čime poboljšava telesni odgovor na bakterije i potencijalne alergene. Povoljna unutrašnja klima ima pozitivan učinak na dečije raspoloženje dok je budno, kao i na njegovo/njeno zdravlje i zdrav san i danj..
17.898,00 RSD
Brend: AGU
Laka priprema zdrave hrane. AGU Aparat za pripremu hrane 5u1 je odličan uređaj za pripremu zdrave hrane po svačijem ukusu. Kombinuje 5 funkcija:sterilizacija,zagrevanje hrane za bebe, održavanje temperature hrane, blendiranje i kuvanje na pari. Praktičan i kompaktan, AGU Octopy aparat za pripre..
21.998,00 RSD
Brend: AGU
Udobno i brzo čišćenje nosa za novorođenčad i decu. Nazalni aspirator AGU Penguin je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta kod kuće ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju individulan pristup i preciznu i bezbednu proc..
6.298,00 RSD
Brend: AGU
Ovaj uređaj čini merenje težine i visine deteta lakim i prijatnim. Čuvanje i analiziranje podataka je praktično i jednostavno. Uređaj se kontroliše ručno ili uz pomoć jednostavne AGU aplikacije. Praćenje bebine težine i razvoja je jedan od najvažnijih zadataka tokom prvog meseca života bebe. Be..
15.988,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)