MENI
Korpa

Blog RSS Feed

13 дец Priprema hrane za bebe u blenderu
Top 0 388
Nakon što ste "prošli" sve muke sa kojima se susreću novopečeni roditelji (a najčešće su to mame), dojenje, grčevi, nespavanje... na red dolazi i uvođenje i čvrste hrane. Ishrana bebe od 6 meseci Neki pedijatar će vam reći da je 4. mesec pravo vreme ..
30 нов Izmuzavanje mleka i majčine muke (jedna od mnogih)
Top 0 599
Saznajete divnu vest. Trudni ste. Obuzima vas neopisiv osećaj sreće i radosti. Da. Trudna sam. Dobićemo bebu. Jupiii. To maleno biće raste u vama. Osećate kako raste. Bez obzira na mučnine, slabost, oticanje nogu, konstantnu pospanost, vi zračite. Sr..
15 сеп Učestalo mokrenje kod žena
Top 0 6123
Piški vam se. I opet vam se piški. Minut kasnije, opet vam se piški. Sve obavite, taman se uhvatite za kvaku da krenete, i opet vam se piški. Desi vam se da kinete ili se zakašljete i osetite da vam je veš mokar. Popustila petlja. Opet ešerihija, mis..
15 сеп Horor zvani MIGRENA
Top 0 473
Migrena je stanje koje uključuje jake, ponavljajuće glavobolje i široku lepezu drugih simptoma. Pre glavobolje mogu se pojaviti senzorne promene koje su poznate kao aura. Pa, bilo da su sa aurom ili bez nje, migrene svakako utiču na život onih koji o..
15 авг Sterilitet - Kako popraviti spermogram?
Top 0 896
Pokušavate već neko vreme da dobijete dete, intenzivno radite na tome, ali ne ide. Ništa se ne dešava. Toliko želite bebu, da zaboravite na sve ostalo. Ponekad vam je muka od svega.  Počinjete TO da odrađujte. Više nema užitka. Onda dolazi do neraspo..
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)