MENI
Korpa

Biotin 8 – 60 kapsula

Biotin 8 – 60 kapsula
Biotin 8 – 60 kapsula

Opis proizvoda

Biotin-8 obezbeđuje visoku koncentraciju biotina, vitamina B grupe, koji poboljšava kvalitet kose i noktiju i podržava zdravlje kože.

Biotin je jedan od vitamina B grupe, vitamin B7, poznat i pod nazivom vitamin H. Biotin daje kosi jačinu, gustinu i neophodan sjaj koji odlikuje zdravu i negovanu kosu. Kosa je simbol ženstvenosti tako da zaslužuje posebnu pažnju.

Biotin doprinosi da nokti budu snažni, lepi, negovani, bez listanja i pucanja. Utiče na izgled kože, na njenu elastičnost i hidriranost. Pomaže kod ispucale i suve kože smirujući crvenilo. Da bi kosa, koža i nokti izgledali zdravo, blistavo i sjajno veoma je važno koristiti kvalitetne proizvode koji će doprineti njihovoj nezi iznutra.

Biotin pozitivno deluje na folikul dlake tako da kosa postaje jača, deblja, izdržljivija, manje sklona cepanju i opadanju. Upotrebom biotina jača se koren dlake i njena struktura. Koren kose je zdraviji kao i teme, odnosno koža skalpa. Pomaže kod tankih i krhkih noktiju koji se lako cepaju i lome tako što ih ojačava i ubrzava njihov rast. Keratin je sastavni deo kose i noktiju, predstavlja vrstu proteina, a biotin igra važnu ulogu u njegovoj sintezi.

Utiče pozitivno na zdravlje kože tako da kod prisustva dermatita ili ekcema biotin može pomoći kao dodatak programu lečenja kože. Pomaže kod suve kože, ispucalih usta, crvenila kože oko očiju, nosa, usta – T zona.

Upotreba:

Jedna kapsula dnevno ili po preporuci lekara.

Za najbolje rezultate potrebno je unositi biotin i u vidu dijetetskog suplementa minimum 3-6 meseci.

Sastav:

Jedna bočica sadrži 60 kapsula.

Jedna kapsula sadrži 8 mg biotina


2.500,00 RSD