MENI
Korpa

Biocollagenix Lift – 120 tableta

Biocollagenix Lift – 120 tableta
Biocollagenix Lift – 120 tableta

Opis proizvoda

Biocollagenix Lift  je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije.

Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i izgradnju mišića. Starenjem i intenzivnom fizičkom aktivnošću organizam gubi kolagen. Ovo ima za posledinu smanjenje debljine, gustine, otprornosti i gipkosti tkiva koja sadrže kolagen što posledično dovodi do starenja kože, artroze, osteoporoze, povreda mišića, kostiju, zglobova.

Gubitak endogenog kolagena se može nadoknađivati unosom egzogenog kolagena, odnosno hranom i dodacima ishrani. Kolagen tipa I i tipa III preporučuje se za jačanje i regeneraciju kostiju, mišića, zglobova, tetiva i ligamenata, za povećanje elastičnosti  krvnih sudova, brže zarastanje rana i za zdravlje kože, kose i noktiju.

Upotreba:

Odrasli: 2-4 tablete dnevno.

Upozorenje: Proizvod ne treba da uzimaju osobe preosetljive na neki od sastojaka proizvoda! Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina.

Sastav:

Sadržaj aktivnih komponenti po jednoj tableti:

Hidrolizovan riblji kolagen (tip I i III) 1,0 g

Upozorenje na alergene: Proizvod sadrži riblji kolagen i sojin lecitin. 

Proizvod je bez glutena, laktoze i GMO.

1.800,00 RSD