MENI
Korpa

BioBran 1000 mg - 30 kesica

BioBran 1000 mg - 30 kesica
BioBran 1000 mg - 30 kesica

Opis proizvoda

BioBran je jedinstven proizvod za jačanje imuniteta posebno kod osoba:

  • sa virusnim infekcijama – grip, virusni HPV, herpes simpleks, herpes zoster, hepatitis A, B i C, HIV…,
  • sa autoimunim oboljenjima – reumatoidni artritis, sistemski eritemski lupus, celijakija, perniciozna anemija, vitiligo, skleroderma, psorijaza, inflamatorna bolest creva, Hašimoto bolest, Adisonova bolest, Gravesova bolest, reaktivni artritis, Sjogerov sindrom, dijabetes tip 1,
  • sa alergijskim oboljenjima različite etiologije,
  • sa bakterijskim infekcijama, nestabilnog imuniteta, sa čestim recidivima infekcija.

BioBran treba koristiti kao prevenciju protiv malignih oboljenja. Nema zabeleženih neželjenih dejstava i toksičnosti ni nakon više godina primene.

BioBran je bezbedan za korišćenje čak i kod dece ali sa prilagođenim doziranjem prema telesnoj težini deteta.

BioBran je jedinstven proizvod, koji je napravljen pomoću patentiranog enzimskog procesa od omotača pirinča (mekinja). Dijetna vlakna iz omotača pirinča se u postupku proizvodnje pomoću enzima gljive šitake pretvaraju u kratka vodorastvorljiva dijetna vlakna. Aktivni prirodni sastojak je jedinjenje arabinoxilan (MGN-3). Ova vlakna se apsorbuju u krvotok iz tankih creva.

Upotreba:

Uobičajena dnevna doza je 1000 mg. (1g.) Kod pacijenata sa malignim oboljenjima koji dobijaju hemoterapiju i terapiju zračenjem ili su u fazi pripreme za operativni zahvat može se povećati dnevna doza preparata do 3g.

Napomena: Primena u trudnoći i tokom dojenja se ne preporučuje. Kod primene u pedijatrijskoj populaciji potreban je oprez i prilagođavanje doze (15-45 mg/kg telesne težine dnevno, odnosno 1/3-1/4 količine za odrasle).

Sastav:

MGN-3 Rice Bran Arabinoxylan compound (Arabinoksilan smeša) 1000 mg.

18.600,00 RSD