MENI
Korpa

Zubi i desni

Brend: ESI
ESI Aloe Fresh ® Sensitive pasta za zube sa jedinstvenom kombinacijom prirodnih sastojaka. Posebno namenjena osobama koja imaju problem sa upaljenim desnima, paradontopatijom, povećanom osetljivošću zuba. Ksilitol (zaslađivač prirodnog porekla) povećava pH vrednost usne duplje nakon obroka i t..
454,00 RSD
Brend: ESI
ESI Aloe fresh sprej osvežava dah i sprečava razvoj bakterija u usnoj duplji zahvaljujući svom jedinstvenom sastavu. Sadrži aloju, etarsko ulje čajevca, ekstrakt semenki grejpfruta i karboksimetil kitosan koji deluju antiseptički i protivupalno pa se može preporučiti i za ublažavanje tegoba kod poja..
562,00 RSD
Calcium Extra + Vitamin D3 - 120 tableta
Rasprodato
Adrien Gagnon dodatak ishrani sa kalcijumom i vitaminom D. Delovanje: Pomaže u prevenciji osteoporoze i preloma kostiju Doprinosi održavanju zdravlja kostiju i zuba Doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji Doprinosi normalnoj apsorpciji i održavanju normalnog nivoa kalcijuma Sadrži 650 mg kalciju..
1.812,00 RSD
Adrien Gagnon dodatak ishrani na bazi kalcijuma, magnezijuma, vitamina D i cinka. Delovanje: Doprinosi normalnoj funkciji kostiju, zuba i mišića Smanjuje umor i napetost i povoljno utiče na metabolizam stvaranja energije Povoljno utiče na nervni sistem i prenos nervnih impulsa Stimuliše imuni s..
3.256,00 RSD
Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, dovodeći do opuštanja kože, bora i slabljenja hrskavice u zglobovima. S druge strane, različiti faktori, kao što su konzumacija šećera u velikim količinama, pušenje, preterano izlaganje opasnim su..
3.256,00 RSD
Kalcijum i vitamin D doprinose normalnoj funkciji mišića. Potrebni su za održavanje normalnih kostiju i zuba. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora, kao i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Upotreba: Uzimati jednu (1) tabletu dnevno uz obrok ili prema savetu lekara. Sastav: ..
1.425,00 RSD
Brend: Solgar
Kalcijum u obliku kalcijum citrat-a postiže najbolju iskoristivost u organizmu, a uz dodatak vitamina D zadovoljava dnevne potrebe kod osoba s poremećajima mineralizacije kostiju. Kalcijum je mineral neophodan za niz vitalnih procesa u organizmu. Najvećim se delom (99%)  nalazi u koštanom sis..
2.230,00 RSD
Kalcijum doprinosi normalnoj funkciji mišića, održavanju normalnih kostiju i zuba kao i normalnom zgrušavanju krvi. Upotreba: Uzimati tri (3) do pet (5) tableta dnevno, najbolje uz obrok.Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: Kalcijum (iz kalcijum-citrata) 200 mg..
1.965,00 RSD
Brend: Solgar
Proizvod koji  sadrži tri ključna nutrijenta za zdravlje kostiju, zuba, mišića, imunološkog i nervnog sistema. Takođe, doprinose dobijanju energije i smanjenju umora i iscrpljenosti.  Kalcijum je neophodan za snažne i zdrave kosti i zube, doprinosi normalnoj funkciji mišića. Magne..
2.520,00 RSD
Adrien Gagnon Magnezijum: Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti i normalnom metabolizmu stvaranja energije Doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog sistema i psihološkoj funkciji Doprinosi normalnoj funkciji mišića i održavanju zdravlja kostiju i zuba Doprinosi normalnoj sintezi proteina i..
1.322,00 RSD
Brend: Solgar
Jedinstvena kombinacija, protiv umora i iscrpljenosti, za energiju, a normalnu funkciju mišića. Sadrži magnezijum koji doprinosi održavanju zdravlja kostiju, zuba, kao i normalnoj funkciji mišića. Doprinosi metabolizmu stvaranja energije, psihološkoj funkciji i  funkcionisanju nervnog sistema..
1.990,00 RSD
Brend: Majana
Propolis kapi, visokoprečišćeni 20% ekstrakt propolisa u etanolskom rastvoru sadrži širok spektar fiziološki aktivnih supstanci kao što su: bioflavonoidi, fitohormoni, etarska ulja, polen, vitamini, mikro i makro elementi. Propolis kapi se mogu koristiti: za jačanje odbrambene sposobnosti organizm..
355,00 RSD
Brend: Div Lek
Serazyn, snažan enzim sa proteolitičkim dejstvom - ublažava bol i smanjuje upalne procese. Preporuka za korišćenje Serazyn kapsula: postoperativni otoci i krvni podlivi iskašljavanja post anestetičkog šlajma akutni i hronični sinuzitis Otitis media, Akutni tonzilitis inflamacija Eustahije..
605,00 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima i u procesima u samim ćelijama. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija i stvaranju kolagena važnog za o..
3.220,00 RSD
Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora kao i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Vitamin D doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema, mišića, kostiju i zuba. Upotreba: Jedna (1) kapsula dnevno, najbolje uz obrok. Sastav: Jedna (1) kapsula sadrži: Vitamin 25 µg...
1.506,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 15 (1 strana)