MENI
Korpa

Zdravlje žene

INOFOLIC® Combi, koji je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, predstavlja inovativno rešenje za insulinsku rezistenciju i sindrom policističnih jajnika. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu (BMI≥25) i za gojazne osobe (BMI≥30). INOFOLIC® Combi je original..
2.470,00 RSD
Iron FoliQ je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod anemija i deficita gvožđa u organizmu. Sadrži mikrokapsulirano gvožđe visoke bioraspoloživosti, koje ne dovodi do iritacije digestivnog trakta, nema ukus i ne izaziva konstipaciju, vitamin C i aktivni oblik folata (5-MTHF) za po..
2.215,00 RSD
Brend: Solgar
Kalcijum, magnezijum i cink ključni su minerali u važnim vitalnim procesima. Kalcijum se najvećim delom (99%) nalazi u koštanom sastavu. Posebno ga je važno dovoljno uneti ishranom u dečijem uzrastu, za vreme rasta. Nedovoljan unos, posebno kod žena u starijim godinama, može dovesti do smanjene gu..
1.977,00 RSD
Brend: Innventa
Luprinn se preporučuje ženama u menopauzi, osobama sa nesanicom, osobama koje su pod povećanim stresom kao i osobama kod kojih se javlja povremena anksioznost. Delovanje Luprinn-a: Efikasno reguliše neprijatne simptome menopauze Direktna absoprcija, visoka bioraspoloživost Redukuje poj..
1.299,00 RSD
Brend: Srce prirode
Makamu, organski, 100% prirodni superiorni preparat koji je nastao savršenim spojem dve superbiljke – peruanske make (3 vrste) i Camu Camu. Učinak, potpuno prirodnog proizvoda Makamu dolazi upravo iz sinergije elemenata od kojh je ovaj, jedan od najsnažnijih suplemenata sastavljen. S jedne strane ..
1.950,00 RSD
Brend: Srce prirode
Makamu, organski, 100% prirodni superiorni preparat koji je nastao savršenim spojem dve superbiljke – peruanske make (3 vrste) i Camu Camu. Učinak, potpuno prirodnog proizvoda Makamu dolazi upravo iz sinergije elemenata od kojh je ovaj, jedan od najsnažnijih suplemenata sastavljen. S jedne strane ..
1.500,00 RSD
Adrien Gagnon Multi Adults dodatak ishrani na bazi vitamina i minerala. Adrien Gagnon Multi Adults je posebna formula vitamina, minerala i drugih nutrijenata, namenjena odraslim osobama koje su izložene svakodnevnom stresu i lošim navikama u ishrani, koje mogu umanjiti sposobnost normalnih funkcija..
2.179,00 RSD
Brend: ESI
Multicomplex Donna  je dodatak ishrani (dijetetski suplement)  sa vitaminima, mineralima, taurinom, kolagenom i keratinom koji je prilagođen potrebama žena. Vitamini B2, C, E i cink doprinose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Vitamini B grupe, vitamin C, magnezijum, fosfor i ka..
864,00 RSD
Brend: ESI
Multicomplex Senior, anti-aging formula sa 13 vitamina, 12 minerala i koenzim Q10 u optimalnim koncentracijama koje se preporučuju ženama i muškarcima nakon pedesete godine života. Štiti kosti, kožu, nervni i kardiovaskularni sistem i usporava proces starenja. Preporučuje se uzimanje 1 tablete dne..
864,00 RSD
Adrien Gagnon Omega-3 Enriched Formula obezbeđuje omega 3 masne kislenine iz ribljeg ulja morske ribe.Delovanje: Izvor omega-3 masnih kiselina za održavanje dobrog zdravlja Doprinosi smanjenju upale i pomaže u održavanju zdravlja zglobova Doprinosi održavanju normalne funkcije mozga, srca i očiju..
1.518,00 RSD
Brend: ESI
Omegactive®  je dijetetski suplement na bazi nezasićenih masnih kiselina: monozasićenih (Omega 7 i Omega 9) i polinezasićenih (Omega 3 i Omega 6). Sadrži ulje semena lana (omega 3 i omega 6), ulje noćurka (omega 6), maslinovo ulje (omega 9), ulje iz ljuske pirinča (omega 3 i omega 9) i ulje i..
1.872,00 RSD
Brend: Marnys
Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može kon..
1.275,00 RSD
Natural Wealth® Osteo Complex™ je multivitaminsko-multimineralni proizvod, koji nadoknađuje dnevne potrebe za vitaminima i mineralima koje sadrži. Vitamin D doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora i normalnom nivou kalcijuma u krvi. Vitamin D, kalcijum i magnezijum doprinose održavanju n..
1.808,00 RSD
Natural Wealth® Prenatal multivitaminski je dodatak razvijen posebno za potrebe majke i deteta u periodu planiranja začeća, trudnoće i dojenja. Natural Wealth® Prenatal sadrži odgovarajuće količine vitamina, minerala i elemenata u tragovima važnih za organizam u ovom periodu. Folna kiselina doprin..
2.894,00 RSD
Super Neuro B12 – 100 tableta
Rasprodato
Super Neuro B12 je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina B12. Ovaj vitamin je od velikog značaja za normalno funkcionisanje nervnog sistema, formiranje crvenih krvnih ćelija, održavanje zdravlja imunog sistema, kao i za energetski metabolizam. Dve glavne funkcije vitamina B12 su s..
1.235,00 RSD
Prikazuje se 16 do 30 od 35 (3 strana)