MENI
Korpa

Zdravlje žene

Brend: Solgar
Sinergijska kombinacija tradicionalnih biljnih ekstrakata i neprerađenih nutrijenata, kao efikasna pomoć u smanjenju menopauzalnih nelagoda i potpora ženskom zdravlju. Livadna detelina Trifolium pratense doprinosi smanjenju menopauzalnih nelagoda. Upotreba: 1 kapsula dnevno, uz obrok. Sastav: U..
5.670,00 RSD
Brend: Lenus Pharma
PROfertil female deluje na sve kritične tačke kod žena koje nisu ostvarile željeno potomstvo, a imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju. PROfertil female poboljšava plodnost žene tako što: Poboljšava redovnost ciklu..
9.900,00 RSD
Brend: Lenus Pharma
PROfertil female deluje na sve kritične tačke kod žena koje nisu ostvarile željeno potomstvo, a imaju problem sa anuvolatornim ciklusima, sindromom policističnih jajnika ili su u procesu pripreme za vantelesnu oplodnju. PROfertil female poboljšava plodnost žene tako što: Poboljšava redovnost ciklu..
23.900,00 RSD
Brend: THORNE
5-MTHF (L-5 metiltetrahidrofolat) je aktivni, bioraspoloživi oblik folne kiseline – folat. Folna kiselina mora da se kroz niz metaboličkih procesa razloži do aktivnog oblika 5-metiltetrahidrofolata (5-MTHF) koji je ljudskom telu neophodan. 5-MTHF je već razloženi aktivni oblik koji telu obezbeđuje ..
3.100,00 RSD
ALERACT® je jedinstveni proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji pruža pravu podršku Vašoj trudnoći! Pažljivo odabrani sastojci ALERACT® -a doprinose kontroli kontrakcija materice tokom trudnoće, očuvanju integriteta plodovih ovojaka, grlića i materice, te prevenciji ..
1.440,00 RSD
Brend: Farr Labs
Cysta-Q je klinički ispitan kompleks koji se pokazao veoma uspešnim kao pomoć kod simptoma intersticijalnog cistitisa i preosetljive bešike. Povoljno utiče i na hronične cistitise. Intersticijalni cistitis je jedno od najneprijatnijih ne-malignih oboljenja kod odraslih a odnosi se na urinarni trakt..
5.100,00 RSD
DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći i u nekim zemljama dostiže čak 80% od ukupnog broja žena u reproduktivnom periodu. Zbog veoma uznemirujućih i izraženih simptoma miomi materice u velikoj meri s..
1.820,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven fresh gel ima inovativnu formulu na bazi trokserutina i ekstrakata divljeg kestena, ginka, ananasa, centele, aloje, nane, borovnice, arnike, đumbira i novozelandske zelene dagnje. Deluje umirujuće i donosi brzo olakšanje umornim nogama. Preporučuje se kod problema sa venskom cirkulacijom, k..
885,00 RSD
Femovita je rešenje koje sve više aktivnih žena u predmenopauzi i menopauzi bira kao prirodnu alternativu hormonskoj terapiji. To je prirodni proizvod sa jedinstvenom kombinacijom od 5 izvora fitoestrogena i još 10 aktivnih sastojaka – biljnih ekstrakata i vitamina, koji uzajamno delu..
1.425,00 RSD
Brend: ESI
Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen. Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. ..
820,00 RSD
Brend: ESI
Ferrolin C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula. Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne boji zube i ne izaziva mučninu. Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa ob..
820,00 RSD
Brend: Solgar
Folna kiselina je vitamin rastvorljiv u vodi. Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Oštećenja uzrokovana deficitom folne kiseline pojavljuju se već tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, stoga je prekoncepcijska ..
1.060,00 RSD
Brend: Innventa
Forticolinn® sadrži specifične bioaktivne kolagene peptide i kalcijum laktat optimizovan za lečenje osteopenije i osteoporoze. Peptidi su nastali iz posebnog, visoko kontrolisanog procesa hidrolize kolagena tipa I. Forticolinn® se preporučuje se: ženama u menopauzi kao dodatak u tretmanu osteopor..
2.073,00 RSD
INOFOLIC HP® poslednje dostignuće medicine i farmacije u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika (pcos). Inofolic® HP je originalni proizvod na bazi mio-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina, najboljih performansi i najveće efikasnosti u odnosu na sve proizvode u k..
1.512,00 RSD
INOFOLIC® Plus je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli i predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života. Ono što ga čini jedinstvenim, njegov unikatan sastav, zaštićen je patentnim pravom širom sveta. Nakon 35. godine života nivo melaton..
2.045,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 36 (3 strana)