MENI
Korpa

Vitamini i minerali

Brend: Solgar
Solgar helirani magnezijum je dijetetski supplement koji pomaže zdravlju mišićnog i nervnog sistema, a takođe doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Visoko apsorbujući oblik magnezijuma. Upotreba: 1-3 tablete dnevno,uz obrok, ili po savetu lekara. Sastav: U dnevnoj dozi (3 tablete): Magne..
2.790,00 RSD
Natural Wealth® ABC PlusTM Direkt je multivitaminsko multimineralni dodatak ishrani u obliku granula za otapanje u ustima prijatnog ukusa pomorandže i manga. Savetuje se za za smanjenje umora i zdrav imunitet, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede dnevn..
933,00 RSD
Natural Wealth® ABC PlusTM Ultra je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom. Vitamini C, D, B12, B6, folna kiselina, gvožđe, magnezijum, cink, selen i bakar doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamini C, B12, B6, B2, niacin, folna kisel..
3.744,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
2.682,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
1.333,00 RSD
Natural Wealth® B kompleks granule sadrže vitamine B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna, jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Vitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folna kiselina doprinosi normalnoj funkciji..
786,00 RSD
Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Upotreba: Jedna (1) tableta dnevno, najbolje uz obrok. Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: ..
1.834,00 RSD
Béres Actival Kid – 30 tableta za žvakanje Béres Actival Kid – 30 tableta za žvakanje
Rasprodato
Béres Actival Kid je multivitamin za decu sa mineralima, oligoelementima i zaslađivačima, sa ukusom jagode. U obliku tablete za žvakanje doprinose pravilnom unosu vitamina, minerala i elemenata u tragovima. Upotreba: Deca od 3 godine 1 tableta dnevno.Deca 4 do 10 godina 2 tablete dnevno.Deca iznad..
730,00 RSD
Béres Actival Max je multivitamin sa mineralima, oligoelementima i povećanom količinom vitamina C. Vitamin C doprinosi pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema. Ostali aktivni sastojci u Beres Actival Max doprinose adekvatnom snabdevanju tela vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, čim..
999,00 RSD
Brend: Div Lek
Best B complex sadrži svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Sadrži blotin koji pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu. Preporuka za korišćenje Bes..
302,00 RSD
Calcium Extra + Vitamin D3 - 120 tableta
Rasprodato
Adrien Gagnon dodatak ishrani sa kalcijumom i vitaminom D. Delovanje: Pomaže u prevenciji osteoporoze i preloma kostiju Doprinosi održavanju zdravlja kostiju i zuba Doprinosi normalnoj mišićnoj funkciji Doprinosi normalnoj apsorpciji i održavanju normalnog nivoa kalcijuma Sadrži 650 mg kalciju..
1.812,00 RSD
Adrien Gagnon dodatak ishrani na bazi kalcijuma, magnezijuma, vitamina D i cinka. Delovanje: Doprinosi normalnoj funkciji kostiju, zuba i mišića Smanjuje umor i napetost i povoljno utiče na metabolizam stvaranja energije Povoljno utiče na nervni sistem i prenos nervnih impulsa Stimuliše imuni s..
3.256,00 RSD
CeDeZin Szent-Györgyi Albert IMMUNKOMPLEX je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane osoba sa imunodeficijencijom i drugim oboljenjima i stanjima kod kojih je potrebna nadoknada vitaminom D. Specijalna formula sadrži 500mg vitamina C, 25µg (1000 IU) vitamina D i 10mg cinka koje deluju ..
1.069,00 RSD
Brend: Solgar
Sinergijska formulacija vitamina C (Ester C kao kalcijum askorbat) i biljnih osnova citrus bioflavonoida, praha ploda šipka (Rosa canina) i ekstrakta ploda acerole. S obzirom na poseban i patentiran oblik proizvodnje, pH je neutralan, zbog čega se izuzetno dobro podnosi i kod osetljivih osoba. Kara..
2.350,00 RSD
Brend: LV-Pharm
FerroBCD Complex protiv anemija. Anemija je široko rasprostranjena, ali se ponekad teško otkriva jer su rani pokazatelji (simptomi) veoma blagi. Zbog toga se lako zamenjuje tegobama koje se viđaju u drugim bolestima ili nakon korišćenja nekih lekova. Anemija može smanjiti životnu energiju do te mer..
1.596,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 69 (5 strana)