MENI
Korpa

Oči

Beta Carotene - 60 kapsula
Rasprodato
Adrien Gagnon dodatak ishrani sa beta karotenom. Beta karoten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodnog pigmenta koji štiti kožu od sunca. Beta ..
1.212,00 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Upotreba: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Sastav: Jedna (1) gel kapsula sadrži ..
1.835,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Hy Bio, dijetetski suplement koji sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida 1:1, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost.   Vitamin C  se ne sintetiše u organizmu, a  neophodan  je za mnog..
2.180,00 RSD
Makula complex – 60 kapsula Makula complex – 60 kapsula
Rasprodato
Makula Komplex AREDS 2 formula je hrana za posebne medicinske namene koja sadrži lutein, zeaksantin, vitamin C, vitamin E, cink i bakar. Proizvod je namenjen za potrebe ishrane kod senilne makularne degeneracije, kao i kod oksidativnog oštećenja oka nastalog usled dugotrajnog izlaganja UV zracima. M..
2.088,00 RSD
Visionguard – 30 kapsula
Rasprodato
Visionguard je posebno razrađena kombinovana formula bioaktivnih molekula i hranljivih sastojaka. Zasnovana je na visokokvalitetnim prirodnim ekstraktima i beta karotenu – jednom od glavnih prekursora vitamina A, koji pomaže u održavanju normalnog vida. Lutein takođe pripada grupi karotenoida i..
1.250,00 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima i u procesima u samim ćelijama. Vitamin C učestvuje u više od 300 bioloških procesa u organizmu, a brojnim istraživanjima potvrđena je njegova neophodna uloga u odvijanju imunoloških reakcija i stvaranju kolagena važnog za o..
3.220,00 RSD
Prikazuje se 1 do 6 od 6 (1 strana)