MENI
Korpa

Krvna slika

Vitamin B12 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. Takođe, doprinosi normalnom funkcionisanju nervnog i imunog sistema, normalnoj psihološkoj funkciji, kao i normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Upotreba: Jedna (1) tableta dnevno, najbolje uz obrok. Sastav: Jedna (1) tableta sadrži: ..
1.834,00 RSD
Brend: LV-Pharm
FerroBCD Complex protiv anemija. Anemija je široko rasprostranjena, ali se ponekad teško otkriva jer su rani pokazatelji (simptomi) veoma blagi. Zbog toga se lako zamenjuje tegobama koje se viđaju u drugim bolestima ili nakon korišćenja nekih lekova. Anemija može smanjiti životnu energiju do te mer..
1.596,00 RSD
Brend: ESI
Ferrolin C je dijetetski dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C i folnom kiselinom u obliku rastvora, pije se posle obroka nerazblažen. Bez neprijatnog metalnog ukusa, karakterističnog za druge preparate gvožđa (veoma je prijatnog ukusa limuna), dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. ..
820,00 RSD
Brend: ESI
Ferrolin C je dodatak ishrani sa gvožđem, vitaminom C, folnom kiselinom i vitaminom B12 u obliku kapsula. Veoma dobro se podnosi pa se preporučuje i trudnicama. Ne boji zube i ne izaziva mučninu. Ferrolin C kapsule se preporučuju i starijim osobama, ženama u trudnoći i periodu dojenja, ženama sa ob..
820,00 RSD
Brend: Solgar
Folat doprinosi normalnom stvaranju krvi, normalnoj psihološkoj funkciji i normalnoj funkciji imunog sistema. Upotreba: 1 tableta dnevno, uz obrok ili po preporuci  lekara. Sastav: U dnevnoj dozi (1 tableta): Folat (kao kalcijum-L metilfolat-Metafolin TM) 400 μg (200%NRV*) Proizvod je po..
2.160,00 RSD
Adrien Gagnon dodatak ishrani na bazi belog luka. Delovanje: Beli luk pomaže u održavanju zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Beli luk je poznat po antiseptičkim..
1.200,00 RSD
Brend: Solgar
Gentle iron je visoko absorbujući oblik gvožđa (bisglicinat) koje se dobro podnosi. „Nežno gvožđe" ne uzrokuje iritaciju želuca, niti konstipaciju. Gvožđe je osnovna komponenta za izgradnju hemoglobina i mioglobina, čime učestvuje u snabdevanju tkivnih ćelija kiseonikom. Takođe, gvožđe je esen..
2.535,00 RSD
Brend: Innventa
Innofer® moćnom formulacijom vitamina i minerala dovidi do dobrih rezultata krvne slike. Innofer® sadrži jedinstvenu formulaciju odabranih vitamina, gvožđa i beta-karotena, koja efikasno reguliše krvnu sliku, eliminiše osećaj malaksalosti i umora, aktivira imuni sistem i poboljšava moždane funkcije...
1.350,00 RSD
Iron FoliQ je hrana za posebne medicinske namene za potrebe ishrane kod anemija i deficita gvožđa u organizmu. Sadrži mikrokapsulirano gvožđe visoke bioraspoloživosti, koje ne dovodi do iritacije digestivnog trakta, nema ukus i ne izaziva konstipaciju, vitamin C i aktivni oblik folata (5-MTHF) za po..
2.215,00 RSD
Brend: LV-Pharm
LV-Pharm Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica.LV-Pharm Natrijum-askorbat se primen..
1.038,00 RSD
Brend: LV-Pharm
LV-Pharm Natrijum-askorbat je dijetetski proizvod koji sadrži specifičnu formu vitamina C (puferizovana). Natrijum-askorbat je najvažniji vitamin, rastvorljiv u vodi, sa snažnim antioksidacionim dejstvom, i koji se može dugotrajno uzimati bez neželjenih posledica.LV-Pharm Natrijum-askorbat se primen..
1.155,00 RSD
Brend: Natural Way
Sok od pšenične trave u kapsulama je napravljen liofilizacijom zamrznutog soka spelte.  Sok-u od pšenične trave su očuvane sve vrednosti soka. Širom sveta sok od pšenične trave spelte koristi se za poboljšanje opšteg stanja organizma, jačanje imuniteta, čišćenje, poboljšanja krvne slike, a i ..
3.600,00 RSD
Super Neuro B12 – 100 tableta
Rasprodato
Super Neuro B12 je dodatak ishrani koji predstavlja dodatni izvor vitamina B12. Ovaj vitamin je od velikog značaja za normalno funkcionisanje nervnog sistema, formiranje crvenih krvnih ćelija, održavanje zdravlja imunog sistema, kao i za energetski metabolizam. Dve glavne funkcije vitamina B12 su s..
1.235,00 RSD
Brend: Solgar
Vitamini B kompleksa imaju značajnu ulogu u svim metaboličkim procesima i u procesima u samim ćelijama. Vitamin B1 utiče na rad centralnog nervnog sistema. Vitamin B2 je važan za metabolizam masti, ugljenih hidrata i proteina i za iskorištavanje hrane kao važnog energetskog izvora. V..
3.480,00 RSD
Prikazuje se 1 do 14 od 14 (1 strana)