MENI
Korpa

Kosa, koža i nokti

Brend: ESI
ESI Acknes gel protiv akni, bubuljica i mitisera je inovativni proizvod za lice i telo, namenjen brzom ukljanjanju akni i bubuljica. Preporučuje se osobama, sa masnom i mešovitom kožom, svih uzrasta. Redovna upotreba sprečava nastanak ožiljaka i hiperpigmentacije. Transparentni gel za lice, formul..
590,00 RSD
Aloe vera gel sa vitaminom E i uljem čajevca – 200 ml
Rasprodato
Brend: ESI
Hipoalergijski gel za negu kože, sa alojom, uljem čajevca i vitaminom E, bez parabena, veštačkih boja i parfema. Posebno se preporučuje kod problematične i masne kože - sprečava pojavu akni i bubuljica. Ulje čajevca, zahvaljujući svojim antibakterijskim svojstvima, čisti kožu i isušuje akne i bub..
710,00 RSD
Brend: ESI
Bioaktivni, hipoalergijski gel za negu kože od čistog soka aloje, pogodan i za najosetljiviju dečju kožu. Aloja nalazi veliki primenu i u prepratima za spoljašnju upotrebu. Nezaobilazna je u svim situacijama kada je potrebno umiriti iritaciju, crvenilo, otok nakon ujeda insekata, nakon sunčanja..
806,00 RSD
Brend: Solgar
Astaksantin je karotenoidni pigment iz skupine ksantofila. Prirodno se nalazi u mnogobrojim morskim životinjama (ribe, alge) gde doprinosi njihovoj obojanosti. Astaksantin je snažan antioksidant zbog svoje jedinstvene molekularne strukture te stoga pomaže u borbi protiv slobodnih radikala u održava..
3.890,00 RSD
Brend: Div Lek
Best B complex sadrži svih osam esencijalnih hidrosolubilnih vitamina В kompleksa. Vitamini B kompleksa su neophodni za pravilan rast i razvoj, kao i za normalno funkcionisanje nervnog sistema. Sadrži blotin koji pomaže izgradnji masti i proteina koje se koriste u telu. Preporuka za korišćenje Bes..
302,00 RSD
Beta Carotene - 60 kapsula
Rasprodato
Adrien Gagnon dodatak ishrani sa beta karotenom. Beta karoten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodnog pigmenta koji štiti kožu od sunca. Beta ..
1.212,00 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Upotreba: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Sastav: Jedna (1) gel kapsula sadrži ..
1.835,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Beta-karoten poreklom je iz morske alge Dunaliella salina, jednog od najbogatijih izvora beta-karotena, a sadrži i ostale karotenoide: alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein. Solgar Beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva us..
2.535,00 RSD
Brend: ESI
Biocollagenix Lift sadrži visoku koncentraciju najčistijeg kolagena, koncentrat hijaluronske kiseline, rezveratrol i moćne antioksidanse (vitamin C, cink, bakar, borovnicu i crveno grožđe) i omogućava regeneraciju kože, kose, noktiju i svih vezivnih tkiva u organizmu.  Kolagen 5000 mg tipa I i ..
3.024,00 RSD
Brend: ESI
Biocollagenix Lift  je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije. Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i izgrad..
1.800,00 RSD
Brend: Solgar
Biotin je esencijalni koenzim u četiri različita enzima koji učestuju u procesima konverzije ugljenih hidrata, unešenih putem hrane, u energiju kao i u izgradnji i metabolizmu proteina i masnih kiselina. Osim toga, učestvuju i u sintezi nukleinskih kiselina kao i aktivaciji folne kiseline. Biotin po..
2.020,00 RSD
Brend: Srce prirode
Zahvaljujući svom sastavu Camu Camu je fantastičan suplement koji donosi dokazane koristi kod sledećih stanja organizma: Povećava imunski sistem Pomaže kod umora i iscrpljenosti Održava normalan energetski metabolizam Utiče povoljno na nervni sistem Štiti ćelije od oksidativnog stresa Doprinos..
1.080,00 RSD
COLLAGEN HONEY – 375 g
Rasprodato
Brend: Majana
COLLAGEN HONEY je Jedinstveni i inovativni dodatak ishrani poboljšava elastičnost kože, povečava izgradnju mišićne mase, doprinosi obnovi hrskavice zglobova i kostiju, utiče na smanjenje bola u zglobovima. Način upotrebe: Odrasli - uzimati jednom do dva puta dnevno po jednu kesicu. Sastav:&nb..
2.999,00 RSD
Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, dovodeći do opuštanja kože, bora i slabljenja hrskavice u zglobovima. S druge strane, različiti faktori, kao što su konzumacija šećera u velikim količinama, pušenje, preterano izlaganje opasnim su..
3.256,00 RSD
Naše telo kolagen proizvodi do četrdesetih godina, nakog čega se njegova proizvodnja prirodno smanjuje, dovodeći do opuštanja kože, bora i slabljenja hrskavice u zglobovima. S druge strane, različiti faktori, kao što su konzumacija šećera u velikim količinama, pušenje, preterano izlaganje opasnim su..
3.537,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 50 (4 strana)