MENI
Korpa

Kardiovaskularni sistem

Brend: THORNE
5-MTHF (L-5 metiltetrahidrofolat) je aktivni, bioraspoloživi oblik folne kiseline – folat. Folna kiselina mora da se kroz niz metaboličkih procesa razloži do aktivnog oblika 5-metiltetrahidrofolata (5-MTHF) koji je ljudskom telu neophodan. 5-MTHF je već razloženi aktivni oblik koji telu obezbeđuje ..
3.100,00 RSD
Brend: ESI
Biocollagenix Lift  je dijetetski suplement sa hidrolizovanim ribljim kolagenom tipa I i tipa III, visoke čistoće i koncentracije. Kolagen je neophodan u formiranju hrskavice, tetiva, ligamenata, kostiju, zuba, omogućava zategnustost kože i krvnih sudova i utiče na proizvodnju keratina i izgrad..
1.800,00 RSD
Brend: LV-Pharm
CurcuminPlus kapsule za normalno funkcionisanje kardio-vaskularnog sistema. CurcuminPlus je nastao kombinovanjem suvog ekstrakta rizoma kurkume (standardizovanog na 95% ukupnih kurkuminoida) i suvog ekstrakta korena đumbira (standardizovanog na 5% džindžerola) čime su pojačana njihova pojedinačna d..
2.100,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven fresh gel ima inovativnu formulu na bazi trokserutina i ekstrakata divljeg kestena, ginka, ananasa, centele, aloje, nane, borovnice, arnike, đumbira i novozelandske zelene dagnje. Deluje umirujuće i donosi brzo olakšanje umornim nogama. Preporučuje se kod problema sa venskom cirkulacijom, k..
885,00 RSD
Brend: ESI
Erbaven retard  tablete su dodatak ishrani koji redovnom upotrebom otklanja tegobe proširenih vena, poboljšava perifernu mikrocirkulaciju i sprečava pucanje kapilara. Otklanja osećaj umora i težine u nogama, kao i osećaj svraba koji se javlja kod osoba sa proširenim venama. Redovno korišće..
893,00 RSD
Brend: Alfasigma
Ezerex® je namenjen osobama koje imaju smetnje u vezi sa endotelnom disfunkcijom: kardiovaskularne smetnje, problemi sa endokrinim žlezdama, dijabetes, erektilnu disfunkciju, umor i intenzivan napor (sport, oporavak nakon neke hirurške intervencije …). Oštećenje endotela (unutrašnjosti) krvnih sudov..
2.190,00 RSD
Brend: Alfasigma
Ezerex® je namenjen osobama koje imaju smetnje u vezi sa endotelnom disfunkcijom: kardiovaskularne smetnje, problemi sa endokrinim žlezdama, dijabetes, erektilnu disfunkciju, umor i intenzivan napor (sport, oporavak nakon neke hirurške intervencije …). Oštećenje endotela (unutrašnjosti) krvnih sudov..
4.161,00 RSD 4.380,00 RSD
Brend: Farma Flora
Fitohemoro kapi deluju na unutrašnje i spoljašnje promene kod hemoroida. Bogate su komponentama koje deluju antiseptično, protivupalno, zaustavljaju krvarenje i omogućavaju svakodnevnu stolicu. Fitohemoro kapi predstavljaju alkoholni rastvor svežih biljaka i predstavljaju snažnu pomoć tak..
1.600,00 RSD
Brend: Solgar
Folna kiselina je vitamin rastvorljiv u vodi. Dodatni unos folne kiseline je od posebnog značaja kod trudnica i žena koje planiraju trudnoću, zbog pravilnog razvoja ploda. Oštećenja uzrokovana deficitom folne kiseline pojavljuju se već tokom prvih nekoliko nedelja trudnoće, stoga je prekoncepcijska ..
1.060,00 RSD
Adrien Gagnon dodatak ishrani na bazi belog luka. Delovanje: Beli luk pomaže u održavanju zdravlja krvnih sudova Tradicionalno se koristi za lečenje simptoma infekcija gornjih disajnih puteva, kašlja, prehlade i gripa Koristi se kod visokog holesterola u krvi Beli luk je poznat po antiseptičkim..
1.200,00 RSD
Brend: ESI
GinkgoMax formula povezuje standardizovan suvi ekstrakt sa mikronizovanim listovima biljke Ginkgo Biloba. Biljka Ginkgo biloba je poznati prirodni antioksidans koji pospešuje cerebralnu i perifernu cirkulaciju i poboljšava pamćenje i koncentraciju. Redovno uzimanje GinkgoMax –a povoljno utiče na ce..
619,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Hy Bio, dijetetski suplement koji sadrži kompleks citrus bioflavonoida, vitamin C, rutin i ekstrakt šipka, a idealan odnos vitamina C i bioflavonoida 1:1, omogućuje njihovu potpunu iskoristivost.   Vitamin C  se ne sintetiše u organizmu, a  neophodan  je za mnog..
2.180,00 RSD
Natural Wealth® B kompleks vitamini sadrže svih 8 vitamina B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Zbog međusobno povezanih uloga u organizmu, preporučuje se uzimanje svih B vitamina zajedno. Natural Wealth® B kompleks vitamini predstavljaju ..
1.420,00 RSD
Brend: Farma Flora
Krema za hemoroide namenjena je za tretiranje spoljašnjih hemoroida. Regeneriše sluzokožu rektuma, sprečava krvarenje hemoroida pri defekaciji, svrab i bol. Aktivne komponente čine biljni ekstrakti i ulja koja imaju anestetičko, antiseptičko i protivupalno dejstvo. Ekstrakti biljaka kao što su kam..
690,00 RSD
Brend: Div Lek
Magma Mir je 100% prirodan preparat sa širokom primenom koji ne izaziva zavisnost. Preporuka za korišćenje Magma Mir kapsula: kod osoba izložene stresu kod nesanica i razdražljivosti kod problema sa koncentracijom i pamćenjem kod srčanih tegoba Upotreba: Preporučuje se za ublažavanje stresnih..
475,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 42 (3 strana)