MENI
Korpa

Imunitet, alergije, prehlade i oporavak

Brend: Majana
Imunil je idealna kombinacija velikog broja vitamina, minerala, aminokiselina, ugljenih hidrata, enzima i drugih supstanci iz pčelinjih proizvoda koje povoljno utiču na metaboličke procese u organizmu. Koristi se za revitalizaciju i jačanje odbrambenih sposobnosti organizma. Način upotrebe: 1-..
1.650,00 RSD
Brend: THORNE
5-MTHF (L-5 metiltetrahidrofolat) je aktivni, bioraspoloživi oblik folne kiseline – folat. Folna kiselina mora da se kroz niz metaboličkih procesa razloži do aktivnog oblika 5-metiltetrahidrofolata (5-MTHF) koji je ljudskom telu neophodan. 5-MTHF je već razloženi aktivni oblik koji telu obezbeđuje ..
3.100,00 RSD
Natural Wealth® ABC PlusTM Direkt je multivitaminsko multimineralni dodatak ishrani u obliku granula za otapanje u ustima prijatnog ukusa pomorandže i manga. Savetuje se za za smanjenje umora i zdrav imunitet, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede dnevn..
933,00 RSD
Natural Wealth® ABC PlusTM Ultra je ultra snažna multivitaminsko multimineralna formula, obogaćena propolisom i matičnim mlečom. Vitamini C, D, B12, B6, folna kiselina, gvožđe, magnezijum, cink, selen i bakar doprinose normalnoj funkciji imunog sistema. Vitamini C, B12, B6, B2, niacin, folna kisel..
3.744,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
2.682,00 RSD
Natural Wealth® ABC Plus™ je unapređena visokopotentna multivitaminsko multimineralna formula koja sadrži 12 vitamina, 12 minerala, lutein i likopen. Savetuje se za očuvanje zdravog imuniteta i smanjenje umora, kao dodatak ishrani pri svakodnevnim aktivnostima, kao i svima koji žele da obezbede opt..
1.333,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Advanced Antioxidant Formula sačinjena je od aktivnih sastojaka kao što su vitamini C, E, B2 te cink, selen, mangan i bakar, a pridonose zaštiti ćelija od oksidativnog stresa. Današnji način i stil života, brzi ritam i nemogućnost da svaki dan jedemo sveže skuvane obroke u miru i bez..
5.125,00 RSD
Brend: ESI
ESI Aloe Vera sok sa nonijem, dijetetski dodatak ishrani proizveden od biljaka u čijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi i hemijska đubriva. Dve biljke sa sinergijskim dejstvom, pripremljene u najdelikatnijem postuku koji omogućava prirodnim komponentama biljaka da ostanu nepromenjene, pružajući n..
1.584,00 RSD
Astax +3 Direct je moćna kombinacija astaksantina i tri dodatna sastojka (selen, cink i vitamin C) za jači imunitet i zaštitu od oksidativnog stresa! Jedinstvena formula za jačanje imuniteta Sadrži astaksantin – jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa Štiti kožu od UV zraka – 10 puta jači o..
1.500,00 RSD
Natural Wealth® B kompleks granule sadrže vitamine B grupe čija je svakodnevna zastupljenost u hrani važna, jer ih urinom brzo gubimo iz organizma. Vitamini B2, B6 i B12 doprinose normalnom energetskom metabolizmu kao i smanjenju umora i iscrpljenosti. Folna kiselina doprinosi normalnoj funkciji..
786,00 RSD
Béres Actival Max je multivitamin sa mineralima, oligoelementima i povećanom količinom vitamina C. Vitamin C doprinosi pravilnom funkcionisanju imunološkog sistema. Ostali aktivni sastojci u Beres Actival Max doprinose adekvatnom snabdevanju tela vitaminima, mineralima i elementima u tragovima, čim..
999,00 RSD
Beta Carotene - 60 kapsula
Rasprodato
Adrien Gagnon dodatak ishrani sa beta karotenom. Beta karoten je izvor vitamina A za održavanje dobrog vida, negu kože, sluzokože i funkcionisanje imunog sistema. Posebno je koristan u zaštiti kože koja je izložena jakom suncu, odnosno u stvaranju prirodnog pigmenta koji štiti kožu od sunca. Beta ..
1.212,00 RSD
Natural Wealth Beta glukan sa vitaminom C i cinkom je dijetetski proizvod, napitak prijatnog ukusa crne ribizle koji smanjenje umor i iscrpljenost, povećava otpornost organizma. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i smanjenju umora i iscrpljenosti. Upotreba: Po potrebi sadržaj j..
1.270,00 RSD
Natural Wealth® Beta karoten je provitamin vitamina A, koji se u organizmu po potrebi konvertuje u vitamin A. Vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema i održavanju normalne kože, sluzokože i vida. Upotreba: Jedna (1) kapsula dnevno nakon jela. Sastav: Jedna (1) gel kapsula sadrži ..
1.835,00 RSD
Brend: Solgar
Solgar Beta-karoten poreklom je iz morske alge Dunaliella salina, jednog od najbogatijih izvora beta-karotena, a sadrži i ostale karotenoide: alfa-karoten, kriptoksantin, zeaksantin i lutein. Solgar Beta-karoten prekursor je vitamina A i deluje kao antioksidans čime sprečava oštećenje tkiva us..
2.535,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 104 (7 strana)