MENI
Korpa

Hormonalni disbalans

Brend: Alfasigma
Ezerex® je namenjen osobama koje imaju smetnje u vezi sa endotelnom disfunkcijom: kardiovaskularne smetnje, problemi sa endokrinim žlezdama, dijabetes, erektilnu disfunkciju, umor i intenzivan napor (sport, oporavak nakon neke hirurške intervencije …). Oštećenje endotela (unutrašnjosti) krvnih sudov..
2.190,00 RSD
Brend: Alfasigma
Ezerex® je namenjen osobama koje imaju smetnje u vezi sa endotelnom disfunkcijom: kardiovaskularne smetnje, problemi sa endokrinim žlezdama, dijabetes, erektilnu disfunkciju, umor i intenzivan napor (sport, oporavak nakon neke hirurške intervencije …). Oštećenje endotela (unutrašnjosti) krvnih sudov..
4.161,00 RSD 4.380,00 RSD
Brend: Div Lek
O delotvornosti biljke Graviola, a posebno njenog lista, mnogo se govori zbog širokog spektra bolesti kod kojih pomaže. Primećeno je da Graviola daje dobre rezultate kod problema sa mokraćnim kanalima, bolovima u kičmi, ekcemima, čirevima, reumom, dijabetesom. Takođe, ojačava imuni sistem, utiče poz..
2.420,00 RSD
INOFOLIC HP - 20 kesica
Rasprodato
INOFOLIC HP® poslednje dostignuće medicine i farmacije u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika (pcos). Inofolic® HP je originalni proizvod na bazi mio-inozitola, folne kiseline i alfa-laktalbumina, najboljih performansi i najveće efikasnosti u odnosu na sve proizvode u k..
1.633,00 RSD
INOFOLIC Plus - 30 kapsula
Rasprodato
INOFOLIC® Plus je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli i predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života. Ono što ga čini jedinstvenim, njegov unikatan sastav, zaštićen je patentnim pravom širom sveta. Nakon 35. godine života nivo melaton..
2.145,00 RSD
INOFOLIC® Combi - 30 kapsula
Rasprodato
INOFOLIC® Combi, koji je dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, predstavlja inovativno rešenje za insulinsku rezistenciju i sindrom policističnih jajnika. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu (BMI≥25) i za gojazne osobe (BMI≥30). INOFOLIC® Combi je original..
2.470,00 RSD
Brend: LV-Pharm
Efikasan proizvod za regenerativnu medicinu! Novi izvor mladosti! Starite zdravo! NMN+Pterostilben moćni dodatak za zdravo starenje, popravku oštećene DNK, usporavanje procesa starenja (podmlađivanje tela i kože, oklanjanje bora, više energije, poboljšana memorija i mentalne aktivnosti, regulacija..
13.980,00 RSD
Brend: ESI
Noglic® je klinički testiran dijetetski suplement sa ekstraktima gorke tikvice, gimneme i cimeta, obogaćen dodatkom alfa-lipoinske kiseline i hroma. Povoljno deluje na fiziološke mehanizme regulacije nivoa šećera u krvi. Gimnema silvestre - održava fiziološki nivo šećera u krvi; neu..
734,00 RSD
Brend: ESI
Normolip 5 forte sadrži 5 aktivnih sastojaka koji omogućavaju smanjenje apsorpcije holesterola unetog hranom, kao i smanjenje stvaranja holesterola koji proizvodi sam organizam. Klinička studija je pokazala uticaj proizvoda Normolip 5 forte na smanjenje nivoa holesterola: 30 osoba je nakon 2 m..
994,00 RSD
Brend: Marnys
Oregamar kapsule ulja divljeg origana su izuzetno efikasne u borbi protiv bakterija i gljivica. Oregamar je dijetetski suplement, odnosno proizvod koji sadrži organsko ulje divljeg origana i devičansko maslinovo ulje, koji se zahvaljujući praktičnom pakovanju u kapsulama može kon..
1.275,00 RSD
Brend: Alfasigma
Proxeed® Women Inositol je patentirani suplement namenjen svim ženama koje žele da poboljšaju svoju plodnost i reproduktivno zdravlje. Pažljivo odabrani sastojci preparata zajedničkim delovanjem doprinose boljem kvalitetu jajne ćelije, njenom razvoju i sazrevanju, potpomažu fiziološke procese vezane..
5.100,00 RSD
Brend: LV-Pharm
ROSProtect kapsule za zaštitu od oksidativnog stresa. ROSProtect je dodatak ishrani koji doprinosi zaštiti ćelija od oksidativnog stresa izazvanog slobodnim radikalima. Kombinacijom aktivnih sastojaka koji imaju izrazite antioksidativne osobine: SOD-a, N-acetil-L-cisteina, elagične kiseline, vitami..
1.920,00 RSD
Brend: Solgar
Selen je jedan od elemenata u tragovima nužno potreban u sastavu enzima prisutnih u našem organizmu čiji je zadatak zaštita organizma od oksidativnih oštećenja koja prouzrokuje stres. To su glutation peroksidaza, superoksid-dismutaza (SOD) i glutation transferaza. Selen unapređuje zaštitnu ulogu im..
2.450,00 RSD
Selen se nalazi u crvenim krvnim zrncima, jetri, slezini, srcu, noktima, zubnoj gleđi, testisima i spermatozoidima. Svoju ulogu u ljudskom organizmu ostvaruje kao deo važnih antioksidativnih enzima, štiteći ga od štetnog uticaja slobodnih radikala, a važan je i za imuni sistem. Selen doprinosi norm..
1.199,00 RSD
Brend: Natural Way
Sok od pšenične trave u kapsulama je napravljen liofilizacijom zamrznutog soka spelte.  Sok-u od pšenične trave su očuvane sve vrednosti soka. Širom sveta sok od pšenične trave spelte koristi se za poboljšanje opšteg stanja organizma, jačanje imuniteta, čišćenje, poboljšanja krvne slike, a i ..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 21 (2 strana)