MENI
Korpa

Digestivni trakt

Brend: LV-Pharm
CurcuminPlus kapsule za normalno funkcionisanje kardio-vaskularnog sistema. CurcuminPlus je nastao kombinovanjem suvog ekstrakta rizoma kurkume (standardizovanog na 95% ukupnih kurkuminoida) i suvog ekstrakta korena đumbira (standardizovanog na 5% džindžerola) čime su pojačana njihova pojedinačna d..
2.100,00 RSD
Adrien Gagnon Digest 365, kompleks biljnih enzima za varenje dobijenih fermentacijom kvasca Aspergillus oryzae. Delovanje: Olakšava varenje i neutrališe simptome povezane sa sporim/lošim varenjem, poput nadimanja, gasova i stomačnih grčeva. Način upotrebe: Odrasli: 1 kapsula pre obroka, do 3 put..
1.567,00 RSD
Brend: LV-Pharm
DigestFood je dijetetski proizvod koji predstavlja kombinaciju glavnih digestivnih enzima neanimalnog porekla. DigestFood povećava svarljivost unetih hranljivih materija i njihovu maksimalnu iskoristljivost. DigestFood se koristi kod različitih oblika poremećaja probave, prekomernog i neumerenog uno..
1.200,00 RSD
Brend: ESI
DigestivAid® Active, dijetetski suplement sa bioaktivnim sastojcima koji ubrzavaju varenje i otklanjaju nadimanje i mučninu. Papaja i Ananas su bogati enzimima (papain i bromelin) koji stimulišu varenje proteina i eliminaciju viška tečnosti iz organizma. Anis, kumin i komorač pospešuju p..
720,00 RSD
Brend: ESI
DigestivAid® No Acid (oriblete) donosi brzo olakšanje kod gorušice i želudačnih poremećaja uzrokovanih viškom kiseline. Dijetetski suplement sa fosilnim koralom, kalcijumom karbonatom i bioaktivnim sastojcima - ekstraktom likviricije (sladića), plodom papaje i pektinom jabuke. Kalcijum doprino..
799,00 RSD
Enzimax FORTE se preporučuje kod problema sa varenjem. Enzimax FORTE je dodatak ishrani sa dobro izbalansiranom kombinacijom specifičnih digestivnih enzima koji se, uz pomoć inovativne tehnologije (kapsula u kapsuli) oslobađaju i deluju u želucu i u crevima. Klinički dokazano 3-5 puta brže var..
1.645,00 RSD
Brend: ESI
Fermental forte je simbiotik koji sadrži 20 milijardi probiotskih bakterija (Bacillus coagulans), prebiotike (fruktooligosaharide), ekstrakt aloje i vitamine B1, B2, B6 i B12.  Usled sinergijskog delovanja aktivnih sastojaka Fermental forte vrlo brzo dovodi do regulacije i ravnoteže crevne flo..
999,00 RSD
Brend: ESI
Fermental je jedinstveni proizvod koji u sebi objedinjuje korisne efekte 5 različitih sojeva probiotika sa protivupalnim delovanjem aloje i vitaminima B grupe, i koristan za fiziološko funkcionisanje intestinalnog trakta i ravnotežu bakterijske flore, koja se često poremeti ishranom ili terapijom an..
598,00 RSD
Florabalance® Boulardii, kapsule je dodatak ishrani koji sadrži probiotske mikroorganizme Saccharomyces boulardii, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium sp. Aktivnost ovih probiotskih mikroorganizama u crevima čoveka doprinosi očuvanju zdravlja i funkcije digestivnog trakta..
640,00 RSD
Brend: LV-Pharm
Gastrolact® je dijetetski proizvod – hrana za posebne medicinske namene, za digestivne probleme i infekciju izazvanu Heliko bakterijom (med. Helicobacter Pylori – HP) (želudac i dvanaestopalačno crevo), kao i za otklanjanje posledica upala želuca i creva izazvanih ovom bakterijom. Za simptomatsku i..
4.998,00 RSD
Brend: Div Lek
O delotvornosti biljke Graviola, a posebno njenog lista, mnogo se govori zbog širokog spektra bolesti kod kojih pomaže. Primećeno je da Graviola daje dobre rezultate kod problema sa mokraćnim kanalima, bolovima u kičmi, ekcemima, čirevima, reumom, dijabetesom. Takođe, ojačava imuni sistem, utiče poz..
2.420,00 RSD
Brend: LV-Pharm
HCl-Balans kapsule, formula za balans želudačne kiseline. HCl-Balans je rešenje za narušeni balans u želucu, usled manjka želudačne kiseline (hipohlorhidriju). Nastao je stručno odabranom kombinacijom betain hidrohlorida, enzima pepsina i bromelaina visoke proteolitičke aktivnosti, čime se postiže ..
2.352,00 RSD
Brend: ESI
Hepadiet je dijetetski dodatak ishrani koji sadrži biljne ekstrakte i druge supstance koje ga čine korisnim kod lošeg funkcionisanja jetre, povišenog holesterola, ateroskleroze i kod nedovoljnog lučenja žuči, za lakše varenje hrane. Štiti ćelije jetre od toksina koji remete njeno funkcionisanje. Sma..
605,00 RSD
Brend: ESI
Karbofin forte preporučujemo nakon obilnih ili začinjenih obroka, kao prvu pomoć za otklanjanje težine i bola u želucu. Pomaže varenje hrane, otklanja nadimanje i gasove, pospešuje lučenje digestivnih enzima i reguliše probavu. Može se koristiti i kao prirodni antidijaroik, kod problema dijarej..
598,00 RSD
Brend: Pharmaidea
Peptan je najzastupljeniji protein u našem telu koji čini četvrtinu ukupnog sadržaja proteina. Predstavlja glavnu strukturnu komponentu i osnovni gradivni sastojak zglobova, hrskavice, tetiva, ligamenata, kože i kostiju. Njegova primarna uloga je da omogući otpornosti i elastičnost tkiva čiji je gr..
3.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 15 od 30 (2 strana)