MENI
Korpa

ANDROSITOL Plus - 14 kesica

ANDROSITOL Plus - 14 kesica
ANDROSITOL Plus - 14 kesica

Opis proizvoda

ANDROSITOL® Plus je originalni proizvod na bazi pravilno odabranih sastojaka koji dokazano utiče na poboljšanje reproduktivne sposobnosti muškaraca i povećava šansu za ostvarivenjem potomstva. Najnoviji podaci potvrđuju da 1 od 3 muškaraca svih starosnih dobi ima problem sa infertilitetom ili seksualnom disfunkcijom. Približno 15% parova ima problem sa začećem nakon godinu dana upražnjavanja nezaštićenih odnosa. U 60% slučajeva razlog neplodnosti je muški faktor.

ANDROSITOL® Plus predstavlja idealno rešenje za muškarce kod kojih je prisutna smanjena plodnost ili idiopatski infertilitet, koji može nastati kao posledica spoljašnjeg okruženja, životnog stila i genetskih faktora, poremećaj spermograma koji se ogleda u smanjenoj koncentraciji, pokretljivosti ili kvalitetu spermatozoida i/ili povećana gustina sperme/hiperviskoznost kada je smanjena pokretljivost spermatozoida zbog efekta zarobljavanja.

Najčesči poremećaji kvaliteta spermatozoida su:

  • Oligospermija - smanjen broj spermatozoida
  • Astenospermija - poremećaj pokretljivosti spermatozoida
  • Teratospermija - poremećaj građe (morfologije) spermatozoida
  • Hiperviskozitet sperme - povećana gustina sperme

Ovi poremećaji se kod loših nalaza spermograma mogu naći izolovani ili u velikom broju slučajeva udruženi, kao što je to slučaj kod oligoastenoteratospermije (skraćeno OAT) kada u isto vreme postoji smanjen broj, ograničena pokretljivost i neadekvatna građa spermatozoida (sve zajedno).

ANDROSITOL® Plus poboljšava ključne parametre sperme (broj, pokretljivost i građu spermatozoida) i obezbeđuje adekvatnu podršku za bolji kvalitet spermatozoida.

Upotreba:

Preporučeno je uzimati 1 kesicu dnevno, pola sata pre ili 2 sata nakon obroka. Prašak rastvoriti u čaši vode i popiti. ANDROSITOL® Plus je prijatnog ukusa i lako se rastvara u vodi.

Sastav:

Aktivni sastojci u jednoj kesici:

Mio-inozitol 1000 mg

N-acetil-cistein 600 mg

Vitamin E 30 mg 250%

L-karnitin 30 mg

L-arginin 30 mg

Folna kiselina 200 μg 100%

Selen 55 μg 100%

2.534,00 RSD