MENI
Korpa

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD – 15 kapsula

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD – 15 kapsula
5 HTP + SAMe STRESS & MOOD – 15 kapsula

Opis proizvoda

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD je doza sreće u kapsuli. Kapsule serotonina uz dodatak Vitamina B6, Vitamina B12 i inozitola predstavljaju kombinaciju sastojaka koji brzo podižu nivo raspoloženja, podižu nivo osećaja sreće i otklanjaju posledice anksioznosti i stresa.

Ovaj preparat održava zdrav san, emocionalna raspoloženja u ravnoteži i doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži za opušten i srećan dan.

Hormon sreće u kapsuli se preporučuje za smanjenje osećaja uznemirenosti, anksioznosti i stresa, za povećanje osećaja sreće. Serotonin kapsule su dodatak ishrani koji ima klinički dokazane pozitivne efekte kod blažih depresivnih stanja i nesanice. Doprinosi celokupnoj mentalnoj ravnoteži. Ove kapsule imaju blagotvorna svojstva i na kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i dr.

Jedna kapsula 5 HTP + SAMe STRESS & MOOD predstavlja sjajnu kombinaciju najbitnijih sastojaka koja podiže nivo energije i smanjuje osećaj zamora tokom dana.

Upotreba:

5 HTP + SAMe STRESS & MOOD sadrži dovoljnu količinu serotonina u sebi i zato se preporučuje da se konzumira samo jedna tableta dnevno. Preparat deluje već posle 30 minuta, ali u nekim slučajevima kod jako smanjenog nivoa hormona sreće se optimalni rezultati vide tek 7 dana nakon redovne primene.

Sastav:

5 HTP (5-hidroksitriptofan) je aminokiselina koja se dobija iz afričke biljke Griffonia simplicifolia i deluje tako što prirodno podiže nivo serotonina (hormon sreće) u organizmu. Serotonin je važan za emocionalna raspoloženja, ponašanje, nervnu i moždanu funkciju, doprinosi opuštanju, smirenosti i boljoj kontroli apetita. Pored toga, serotonin ima i uticaja na normalan i zdrav san, kontrolu bola, zapaljenske procese, crevnu peristaltiku i slično.

SAMe (S-adenozil L-metionin) je supstanca koja u našem telu služi kao gorivo za mnoge funkcije. Klinički je dokazano da SAM-e podstiče aktivnost serotonina i drugih supstanci koje su odgovorne za kontrolisanje stresa i popravljanje samopouzdanja.

Brojne studije su potvrdile da dodatni unos SAMe smanjuje stres, vraća samopouzdanje i energiju, promovišući balans neurotransmitera koji su odgovorni za zdravo funkcionisanje ćelija nervnog sistema.

Vitamin B podiže raspoloženje.

Inozitol pripada grupi B vitamina i ima brojne uloge u organizmu. Inozitol efikasna supstanca za borbu protiv depresije, kod poremećaja panike i poremećaja raspoloženja, tako što učestvuje u modulaciji aktivnosti serotonina. Pomaže u regulisanju telesne mase i kontroli apetita, pomaže kod hipertenzije, snižava nivo holesterola. Održava kosu zdravom i sprečava njeno opadanje.

Vitamin B6, vitamin B12 i magnezijum doprinose pravilnom funkcionisanju nervnog sistema i psihičkim funkcijama. Smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti.

Moćna kombinacija svih ovih sastojaka u 5-HTP + SAMe STRESS & MOOD predstavlja inovativnu formulu koja može biti podrška dobrom raspoloženju. Vitamin B6, B12 i inositol su podrška za održavanje normalnog mentalnog stanja, dobrog raspoloženja i smanjuju osećaj zamora i iscrpljenosti.

5 HTP SAMe uz dodatak vitamina B6, vitamina B12 i ostalih sastojaka utiče na dobro raspoloženje i zdrav san, emocionalna stabilnost je isto tako potpomognuta ovom moćnom kombinacijom sastojaka.

1.790,00 RSD