MENI
Korpa

3-HOT - 30 kapsula

3-HOT - 30 kapsula
3-HOT - 30 kapsula

Opis proizvoda

LV Pharm 3-HOT kapsule za eliminaciju bola.

3-HOT kapsule su namenjene za: smanjenje odnosno eliminaciju bolova; snižavanje povišene temperature; protivupalne procese.

3-HOT je prirodni aspirin koji nema štetnih efekata za želudac i crevni trakt. Idealan je za eliminaciju ukočenosti vrata, ramena i leđa.

Kapsule sadrže ekstrakt kore bele vrbe (60% salicina), povratića (0,3% partenolida) i smole biljke bosvelija (65% bosvelinske kiseline). Zajedničkim delovanjem ove tri komponete 3-HOT postiže maksimalan pozitivan efekat.

Kora bele vrbe (60% salicina) je efikasna protiv bolova, povišene temperature kao i protivupalno sredstvo pa se od davnina kora bele vrbe u narodu koristi za ublažavanje bolova u mišićima, za osteoartritične i reumatske tegobe, glavobolje i groznice.

Povratić (0,3% partenolida) je takođe efikasan protiv bolova, kao i protivupalno sredstvo, što je dovelo do tradicionalne upotrebe biljke povratić za tretiranje migrenske glavobolje, groznice, prehlade, a ti se efekti pripisuju uglavnom lišću i/ili cveću zbog prisustva seskviterpenskih laktona (među kojima je najznačajniji partenolid).

Smola biljke bosvelija (65% bosvelinske kiseline) koristi se u terapeutske svrhe za ublažavanje bolnog artritisa i reumatizma, za simptomatski tretman inflamatorne bolesti creva (Kronova bolest i ulcerozni kolitis), bronhijalnu astmu, kontrolu lipida u krvi, antikoronarni plak, zaštitu jetre.

Uputstvo:

Popiti dva puta dnevno po jednu kapsulu

Sastav:

Suvi ekstrakt kore vrbe (standardizovan na 60% salicina) 75 mg/kapsuli

Suvi ekstrakt cveta povratića (standardizovan na 0,3% partenolida) 40 mg/kapsuli

Suvi ekstrakt smole bosvelije (standardizovan na 65% bosvelinske kiseline) 50 mg/kapsuli

1.230,00 RSD